|
|
||||
|
||||
![]()
τσεκαρε το φιλτρο να δεις ποσο εχει βρωμισει γιατι μου ακουγεται τρελο να επεσε η ροη σε 2 μηνες λειτουργειας.το λευκο βαμβακι ειναι το εργοστασιακο του η εβαλες εσυ χυμα?ρωταω γιατι μπορει να εβαλες πολυ...
παντως εχω μια υποψια οτι θα χρειαστεις και δευτερο φιλτρο αν σου πεφτει τοσο γρηγορα η ροη του νερου.ανεπαρκης μηχανικη φιλτρανση. εγω τα φιλτρα μου τα καθαριζω παντα προληπτικα η καμια φορα επειδη δεν εχω τι να κανω ![]() φυσικα θα πρεπει να προσεξεις και το ταισμα και να αυξησεις το 30% σε 50% στις αλλαγες νερου. τωρα αφου εκανες αλλαγη και πηγαν τα νιτρικα 50 πρεπει να κανεις μερικες ακομα μεχρι να δεις 5-10..μετα το ξαναγυρνας σε 50% την εβδομαδα και παρακολουθεις τα νιτρικα σου πριν και μετα την αλλαγη μεχρι να το σταθεροποιησεις.. |
|
|||
|
|||
![]()
Τακη η εισοδος ειναι πανω διπλα στην εξοδο..παιδια ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις..για αρχη ξεκιναω με μεγαλες αλλαγες και βλεπουμε
------------------------- και αλλη μια ερωτηση ρε παιδια μηπως φταιει αυτο...σε καθε αλλαγη βακτηρια χρησιμοποιουμε για ολα τα λιτρα του ενυδρειου η μονο με βαση το νερο της αλλαγης..???χρησιμοποιω το stability Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kyriakos1908 : 16-02-16 στις 19:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα δε νομιζω να τα βαζει κανεις.αφου ειναι στρωμενο το ενυδρειο σου γιατι να τα βαλεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
τοτε φαουλ...ισως αυτα μου ανεβασαν τα νιτρικα..τι να πω..
|
|
||||
|
||||
![]()
μπα δε νομιζω οτι φταινε αυτα.θεωρω πως ενα δευτερο φιλτρο θα βοηθησει στο καθαρισμα της βρωμιας ωστε να μην ξαναεχεις μειωμενη ροη.εγω στα 450 λιτρα εχω 3 φιλτρα ανω των χιλιων λιτρων το καθενα.εσυ στα 300 λιτρα δεν θες 2 φιλτρα?
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο ειναι της sun sun και εχει και φιλτρο οροφης το οποιο ειχα καταργησει αλλα μου φαινεται θα το βαλω παλι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS Moνομάχος με ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοιλιά | OlgaM | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 09-10-11 10:31 |
Τεραστια διαφορα στην αναπτυξη | delta66 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 26-10-10 11:32 |
ανοδος ΝΟ3 | Mary-z | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 29 | 28-10-08 21:41 |
ανοδος θερμοκρασιας | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-08 18:24 |