|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κάνεις αυτά ακριβώς κατά γράμμα,θα την βγάλουν θέλω να πιστεύω!Έτσι κι αλλιώς το βαρέλι είναι πολύ πρόχειρη λύση μη την αργήσεις τη λίμνη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακολουθα τις οδηγίες που σου έδωσαν και ελπίζω να πάνε όλα μια χαρά !
Θα φτιάξεις ένα καινούργιο θέμα να ρίχνουμε ένα βλέφαρο στην εξέλιξη της λίμνης σου ? Καλή αρχή !!! |
|
||||
|
||||
![]() Σάκη και ¶ρτεμις ![]() πιστεύω πως αν γεμίσει το βαρέλι με νερό (να δώσει λίτρα δηλαδή, 200 λίτρα είναι το βαρέλι) να σκεπάσει με ένα δίχτυ για να μη τα βρει έξω να βάλει αεραντλία να ταίζει λίγο και αλλαγές ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΑ δεν θα πάθουν κάτι για 20 ημέρες και το λέω αυτό γιατί τα δικά μου τα είχα για 2 χρόνια σε 55 λίτρα , 10 ψαριά, αλλά έφτασα να κάνω αλλαγές 2 φορές την ημέρα, και τάιζα με τις χούφτες για αυτό πιστεύω πως για 20 ημέρες με όλες τις παραπάνω λεπτομέρειες δεν θα πάθουν κάτι, και δεν μιλάμε για νανισμό σε 20 ημέρες, Αλλά για 20 ημέρες θα έχει τα μάτια του 14 ο φίλος
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Τάκη μου συμφωνώ δεν μιλάω για νανισμό
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα αν μπορεί ο φίλος μας να παρει δεξαμενη θα είναι 1000 φορές καλύτερα, δεν το συζητάω , θα είναι πιο ξεκούραστα και για αυτόν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, ειναι πολλα τα ψαρια.
Αν δεν υπαρχει αλλη δεξαμενη, καθε μερα αλλαγη 50%, προσευχη, και οσο πιο γρηγορα μεταφορα σε κανονικες συνθηκες.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στεγανότητα σε υπόγεια δεξαμενη | yannis | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 25-09-11 09:38 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΓΕΝΝΑ | kostastsod | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 08-04-11 13:36 |
ΔΕΞΑΜΕΝΗ... ΒΟΗΘΕΙΑ | DARISTOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 05-11-10 13:31 |
Βοηθεια για προσωρινη λυση | panosfx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 02-03-10 10:35 |
450 VISION Δεξαμενη-προτασεις | kostasoyk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 24-09-08 11:06 |