|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδία νομίζω ότι μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε.
Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν επαφή με τα φίδια είναι γεγονός (εγώ είμαι ένας από αυτούς αν και ο Κος Πράσινος με έβαλε στο τριπ και το χαΐδεψα). Απλά και μόνο για αυτό δεν είναι σωστό να περιφέρεται σαν είδος προς επίδειξη. Δεν φταίει κανένας να φάει καμμιά φρίκη γιατί αποφάσισε ο Γιάννης να το πάει βόλτα, είτε συμφωνούμε με την παρουσία του είτε όχι πρέπει να σκεφτόμαστε ότι δεν είναι και το πίο διαδεδομένα αποδεκτό είδος για βόλτες. ![]() Εμένα πχ που μου αρέσει το ψαροντούφεκο όταν το βγάζω από τον σάκο και υπάρχει κοντά κόσμος, αρχίζουν και με κοιτάνε σαν να ήρθα να κάνω πυρηνικές δοκιμές στο σπίτι τους. Τι πανικούς έχω δει, τι φωνές έχω ακούσει άλλο πράγμα. Δεν το καταλαβαίνω, αλλά είναι απολύτως σεβαστό το ότι κάνω τον κόσμο να νιώθει κάπως, οπότε το αποφεύγω να βουτάω από παραλίες με κόσμο. Πάνω απ'όλα σεβόμαστε τους άλλους. ΥΓ Oops το ξέχασα, δεν αρέσει και στην Πανίτσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε συ Χαλβαδακο μου συμφωνω στο να σεβομαστε τους αλλους(εστο 2-3) αλλα αν δεν ερθουν σε επαφη τι προβλημα εχουν?Οι αλοι 100 το θελουν,μην ειμαστε τοσο παραξενοι πια(στριμενοι) σεβομαι τους 2-3 ειπαμε αλλα οχι και να μας καβαλησουν(χαχαχαχα).Το ψαρεντουφεκο κιολας μπορει να προκαλεσει ζημια ο κακομοιρος ο Ηρακλης τι να σου κανει (ουτε καν δαγκωνει)?Αντε υπερβολικε
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη έστω και ένας να είναι δεν πρέπει να φέρεις.
Όσο κακό κάνει ο βόας σου άλλο τόσο κάνει και το ψαροντούφεκο που δεν έχει βέργα. Παράξενος και στριμένος δεν είναι ο κόσμος που δεν θέλει ένα φίδι να κόβει βόλτες σε μία καφετέρια ούτε πιστεύω να στο ζήτησαν να το φέρεις 100 άτομα. Τόσο πολύ τους έλειψε ο Ηρακλής ? Και κυρίως θα επαναλάβω ότι δεν είναι ευρέως αποδεκτό σαν pet το φιδάκι. Εδώ φρικάρουν με τα σκυλιά, στο φίδι τι λες θα πέσουν όλοι πάνω να το χαιδέψουν ? ΥΓ Θα φέρω το ψαροντούφεκο την επόμενη φορά αν είναι όπως τα λες. ![]() Να μετρήσω πόσοι θα γουρλώσουν τα μάτια. |
|
||||
|
||||
![]()
φανταζεσαι τι θα γινει αν στην επιστροφη τον ξεχασεις στο λεωφορειο?
προβλεπω πυροσβεστικες, ειδικες δυναμεις, ματ κλπ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τους ανθρώπους δεν τους πειράζει καθόλου, γίνεται πραγματικό γατάκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαλβα εσυ τι προβλημα εχεις αφου το χαιδεψες κιολας?Η αληθεια ειναι οτι μονο 2 το πολυ 3 δεν θελανε να το αγκιξουν!Παρα πολοι μου ειπαν να το φερω που κολαει το ψαροντουφεκο?Μπερδεβεις τη βουρτσα(χαχαχαχαχαχα) αλλα αν σου πουνε να το φερεις γιατι οχι?Κανεις δεν διαμαρτιριθηκε και μετα μου λεσ μη με λες στριμενο(χιχιχιχιχιχιιχι)και στο τελος μην τον χαιδευεις αν δε σαρεσει δεν σαναγκαζει κανεις!Λασαλ εχω και απο αυτο λεγετε κινγκ σνακε αλλα ο βοας ειναι μεγαλος γιαυτο,τρωει πιο μικρα φιδια(εξιδικεβετε στο κινηγι κροταλιων(εχει και ανοσια στο δηλιτιριο τους).
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Koιτα βρε Γιαννακη μου.. πως να το κανουμε... τα φιδακια ειναι ζωα που οπως και να το κανεις,δεν ειναι απο αρκετους πολυ αγαπητα.
Οσες φορες το ειδα να περιφερεται γυρω μου και κυριως κοντα μου, δεν μπορω να πω πως αισθανομουν και πολυ ανετα....Ειδικα οταν 'περπατουσε' και εβγαζε την γλωσσα του.. Α ΠΑ ΠΑ !!!!!! Μακρια και να μην το βλαιπω.ΤΟ εφερες καποια στιγμη απο πισω μου και τι να πω!!!!! ![]() ![]() Αυτα Γιαννη δεν ειναι παιχνιδια... Ενας να υπαρχει που να μην το θελει, ή να υπαρχει η υποψια οτι καποιος μπορει να μην το θελει, πρεπει να γινεται σεβαστο. ΚΑι επειδη εγω ηρθα σε συγκεντρωση ενυδρειοφιλων(νομιζω δηλαδη, γιατι ειδα και ενα φιδι να περιφερεται) και επειδη τα φιδακια δεν ειναι και οτι πιο δημοφιλες, καλυτερα να το αφησεις στο σπιτακι του την επομενη φορα. Το πιασαμε στην πλακα στην αρχη μπας και το καταλαβεις διακριτικα, αλλα τι να πω... Τι να μου λες εσυ οτι ειναι ακινδυνο... εγω το φοβαμαι(και αρκετοι ακομα φανταζομαι.Ασε τους αλλους πελετες του μαγαζιου που σε κοιταζαν να περιφερεσαι με εναν φιδουκλα στο χερι.Παλι καλα που δεν μας πεταξαν και εξω δηλαδη). Δηλαδη βρε ΓΙαννη μου αμα σου πω παμε καπου για scuba diving σε νερα που εχει καρχαριες,αλλα σου πω ελα μωρε, δεν δαγκωνουν, τι θα κανεις?? Θα εισαι κουλ και αραχτος?Δε νομιζω, γιατι πολυ απλα δεν εισαι εξοικιομενος με το ειδος.Εστι και εγω(φανταζομαι και αρκετοι αλλοι). Δεν μου αρεσουν τα φιδακια, δεν τα θελω να περιφερονται ελευθερα κοντα μου. Αυτα ολα φιλικα . |
|
||||
|
||||
![]()
Sonia και φυσικα σε σεβομαι και σεβομαι οτι δεν θελεις να ερχεσε σε επαφη μαζι του.Τωρα το αρκετοι αλλοι δεν το ηθελαν ειναι ψεμα.Σου επαναλαμβανω οτι μου ειπαν παρα πολοι να το φερω(και ακομα μου λενε)...Τωρα μη με εκνευριζεις ομος (παλι καλα που δεν μας πεταξαν εξω) γιατι ειναι και αυτο μεγαλο ψεμα!Σε ολα τα γκαρσονια αρεσε το χαιδευαν και ρωτουσαν πολλα πραγματα οποτε μην ακουω πραγματα που δεν υσχιουν...Αλλο ατοπο επιχηρημα αυτο με τους καρχαριες,ο βοας μου και να σε δαγκωσει δεν παθενεις κατι ενω οι καρχαριες χμ!Ειπαμε σεβομαι το δικαιομα σου να μη περιφερετε κοντα σου το φιδι οπος λες αλλα μην εισαι υπερβολικη...
φιλικα Γιαννης
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AFRIKANOFILOS : 08-12-05 στις 14:35 |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΕβαστό το ότι μπορεί κάποιος να φοβάται. Αλλά νομίζω πως είμαστε λίγο υπερβολική. Ο Ηρακλής δεν δαγκώνει είναι αρνάκι με όλη τη σημασία της λέξης. Μάλλον δεν τον είδατε πως κοιμόταν σε κάποια φάση μόνο τρόμο δεν προκαλούσε, αλλά και πάλι λέω το ότι κάποιος φοβάτε είναι σεβαστό.Εξάλλου εγώ είπα στο Γιάννη να τον ξαναφέρει γιατί τον είχα δει και την προηγούμενη φορά και μου άρεσε πολύ , αλλά το είπα γιατί δεν είχα δει αρνητική αντιδράση απο κανέναν μου κάνει παντως εντύπωση γιατί ούτε και σε αυτή τη συνάντηση είδα και εδώ εχει γίνει ολόκλητο θέμα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|