|
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη καλησπέρα. Καλά σου λέει ο "Σπύρος". Εσύ τα ....δείχνεις, εμείς οι άλλοι όμως πως τα φτιάχνουμε ??? οέο ???
![]() ![]() Πάντως αν ήταν έτσι όλοι οι τεμπέληδες???? Τι να πω.......... Το καλύτερο είναι που τα παρουσιάζεις στο στυλ ".... έλα μωρέ σιγά το πράγμα" χαχαχαχαχαχαχαχα.... Ατελείωτo "Respect". ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Τακη!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θοδωρή απο το δικά σου τα θέματα ξεκίνησε όλο αυτό, απλά τα ένωσα και το έφερα λίγο πιο πολύ στα μέτρα μου , πιο τεμπέλικο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αψογος οπως παντα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη στο εχω πει και παλιοτερα. Εισαι μερακλης και αυτο φαινεται!
|
||||
|
||||
![]()
Ρε μπαγασα πως καταλαβες οτι ετσι ακριβως το θελω το βαρελι δεν μπορω να καταλαβω χαχαχαχα
Βγαλε μαζικη παραγωγη χωρις τον πλωτηρα μην θρηνησουμε θυματα χιχι. Απλα τελειο και ευχρηστο. Χιλια μπραβο για τον κοπο σου και την επεξηγηση και για το κλεψιμο που θα πεσει απο μας στην αντιγραφη. Το επομενο βημα ειναι να εφευρεσεις αλλαγες νερου χωρις να ειναι αντιληπτο απο το γυναικειο ματι τοτε θα σε παραδεχτω.χαχαχαχαχαχα. Πολλα μπραβο και παλι.
|
||||
|
||||
![]()
Το επομενο βημα ειναι να εφευρεσει αλλαγες νερου χωρις νερο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό μόνο ο Τάκης και ο Jack noris το κάνουν
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγός για εύκολες αλλαγές νερού με εικόνες | nazgul | Αρχάριοι γλυκού νερού | 121 | 14-03-19 19:49 |
Θέρμανση νερού στο βαρέλι προετοιμασίας | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-10-13 12:04 |
Αποσκλήρυνση νερού σε βαρέλι προετοιμασίας | Skydiver | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 28-12-12 01:02 |