|
|
|||
|
|||
![]()
Απλά να σκεφτόμαστε θετικά. Δηλαδή έχω έξι δίσκους, κάνω το παν για να έχουν τέλειες συνθήκες. Τώρα αν πεθάνει κάποιο, το αντικαθιστώ.
Μπορεί να εννοείς το ίδιο, απλά είναι μακάβρια η διατύπωση που έκανες.
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια προσπαθησα να κανω κατεβασμα απο το κινητο μου τον leopard.ενας απο τους 5 ενοικους μου..ελπιζω να καταφερα να τον βαλω σωστα για να τον δειτε
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομα 4 ομορφα ψαρακια και μια anoubia με λουλουδακι.την εχω ανθισμενη 3βδομαδες παρα την κριση που περασα με ενα μηνα γεματο φαρμακα και υψηλες θερμοκρασιες...οσοι ειναι απο τα μερη μου θα καταλαβουν τι εννοω..επιδημια κανονικη παιδια..προσοχη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 07-12-05 στις 21:10 |
|
||||
|
||||
![]()
ουδεν σχολιο........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 10-12-05 στις 22:43 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρακια σου μου φαινονται αρκετα πιτσιρικια για αναπαραγωγη..... Αν εισαι τοσο τυχερος ετοιμασου για μερες αγωνιας.....και σιγουρα ξεχωριστο ενυδρειο..... η σκληροτητα σου ειναι καλη (αν και πολυ χαμηλη για τα γουστα μου....) και τα αυγα μπορουν να γονιμοποιηθουν..... Καλο ειναι να τους προσφερεις μια κεκλιμενη επιφανεια για να εναποθεσουν τα αυγα τους.... Εγω χρησιμοποιω κωνο απο κλωστηριο..... Αν θες εχω περισσευμα....
|
|||
|
|||
![]()
Κανε ξανα μετρησεις γενικής σκληρότητας και ανθρακικής σκληρότητας. Νομιζω ότι ειτε κατι δεν μετρας καλα χωρις φυσικά να αποκλειονται οι τιμες που δινεις. ΓΙα ξαναμετρα και πες μας.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
''Δισκοπληξία'' με ασφάλεια ........... | Μάγγος Θωμάς | Δίσκοι | 48 | 02-02-06 09:22 |
Φίλτρανση σε δισκοενυδρείο | Theokyr | Δίσκοι | 16 | 25-08-05 14:30 |