|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ... Ξέρεις αν υπάρχει πιθανότητα να προσβληθουν οι δίσκοι από κάποια παρενέργεια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως παρά την θεραπεία (που αν γίνει σωστά θα εξαληφθεί), αν επαναλυφθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες εμφανίστηκε το cyano, αυτό θα επιστρέψει.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εγώ έκανα βλακια και εμφανίστηκε, είμαι σίγουρος και ξέρω και το λόγο....
Απλά θα ήθελα κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με τους δίσκος επιδη είναι πιο ευπαθει σαν ψάρια... Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Σε μένα πάντως δεν έπαθαν τίποτα. Απλά τήρησα κατα γράμμα τις οδηγίες.
Επίσης προτού ξεκινήσεις συφωνάρισε όση από δαύτην μπορείς. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ
Να κάνω μια τελευταία ερώτηση? Θέλει συσκοτηση το ενυδρείο δεν θυμάμαι, νομίζω όχι... Μπορείτε να μου πείτε? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θέλει καμία συσκότιση. Ρίχνεις το φάρμακο και το υπόλοιπο ενυδρείο τρέχει κανονικά....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κανεις "θεραπεια" δεν ειναι αναγκαιο ... Απο την αλλη δισκοι ειναι και σβηστα φωτα να εχεις πιο πολυ θα το χαρουν!!
|
||||
|
||||
![]()
Η ερυθρομυκινη στα φαρμακεια δεν υπαρχει
Υπαρχει σε ενυδρειακα καταστήματα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι κυανοβακτηριο? | kesanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 20-03-13 17:15 |
Κυανοβακτηριο και 1 παραδοξο | tsoui | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 05-05-12 00:44 |
κυανοβακτηριο και sera bactopur ? | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 05-11-11 21:58 |
περασε απο το ενυδρειο σας η BGA(κυανοβακτηριο)? | aiptek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 05-08-10 00:37 |
κοκκινο κυανοβακτηριο | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 27-06-08 09:11 |