|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι τετοια βλεπω και κλαιω που εδωσα το 500αρι μου......
![]() Μπραβω ρε Κωστα για το θυριο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι Ντίνο, αλλά σου εύχομαι να φτιάξεις μεγαλύτερο σύντομα!
![]() Πλέον μικρό μου φαίνεται...σε επόμενο σπίτι θα πάω σε μέγεθος που να μοιάζει καλύτερα με αξιοπρεπές κατάλυμα για αυτά τα ψάρια. Σκέφτομαι κάτι σε 4x3μ. Να δούμε, προς τα παρόν πρέπει να βολευτώ με αυτό για κανα χρόνο. Μόνο στην συντήρηση μου φαίνεται κάπως το μέγεθός του, τα σφουγγάρια θέλουν 4 μικρές μπανιέρες για μούλιασμα και ξέπλυμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σουπερ!!!
![]() τωρα ξερω που θα βρω λευκοκεφαλα όταν θελήσω...θα ερθω με καροτσι σουπερ μαρκετ να παρω.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι από τους τυχερούς να έχω δει από κοντά το συγκεκριμένο ενυδρείο.
Πραγματικά όνειρο!!! Κώστα να χαίρεσαι τα νέα σου μωρά. ¶λλη μια φορά συγχαρητήρια!!! |
|
||||
|
||||
![]()
αχτυπητο ενυδρειο και ειδικα η leucocephala οντως ειναι απιστευτη ετσι οπως σου εχει βγει
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όποιος θέλει leucocephala ας έρθει, θέλω άμεσα να βγάλω ένα καφάσι από αυτήν...... Χωρίς πλάκα
![]() Ευχαριστώ Ισίδωρε ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |