|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλό
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
aaaxaxaxaxaxaxaxa Θεος δεν το συζηταω
![]() Να το χαιρεσε το μωρακι σου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα. οντως ηταν ενα διαστημα που ειχε χαλασει ο αισθητηρας του stc και επεφτε η θερμοκρασία συνεχεια (ευτυχως προλαβα στους 21) πραγματικα καθε μερα εβρισκα αυγα παντου. Τωρα ενα μηνα μετα ο μικρός ζει και βασιλεύει εχει γινει διπλος μπορει και τριπλος σε μεγεθος. Η απορια μου ειναι τι ακριβως εγινε εσκασε απο το αυγο και τον ρουφηξε το φιλτρο ή το το αυγο ρουφηχτηκε και εκκολαφθηκε μεσα στο φιλτρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
και τα δυο μπορουν να συμβουν..
πιθανοτερο ειναι απο αυγο να ρουφηχτηκε (γλυτωσε απο το φαγοποτι) και να ¨εσκασε¨ μεσα στο φιλτρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιθανότερο πιστεύω είναι είτε το θηλυκό να γέννησε το αυγό στην είσοδο του φίλτρου είτε το μωρό να διάλεξε να μπει μέσα για προστασία από τα υπόλοιπα ή να κατέληξε απλά εκεί μέσα και να μην εξερεύνησε αρκετά για να βγει. Ειδικά αν τράβαγε και κανα φαί που και που...
Εμένα ένα μωρό Megalechis thoracata με το που το έβαλα στο 2μετρο, πήγε κατευθείαν sumo από τον φόβο του για τα μεγάλα μου ![]() Συμπέρασμα: ότι θέλουν κάνουν! Και στο διαμέρισμα της αντλείας δεν πήγε ποτέ, παρότι μπορούσε να πηδήξει και να πάει με τροπο παρόμοιο με αυτόν που διάλεξε να κατέβει την υπερχείλιση. Κάτι ξέρουν, αν και όχι απαραίτητα το καλύτερο για αυτά. Δίνουν όμως τον χρόνο να τα βρείς και να τα βοηθήσεις
|
||||
|
||||
![]()
+φωνω , εχω βρει πολλα χρυσοψαρα στο sump (γοννους)..
Ειναι τι αυγο και πως το γενναει το ψαρι.. Τα κορυς που τα κολλανε , πιθανοτατα ,καπου παραπεσε (γλυτωσε απο τα ψαρια), εσκασε και πηγε στο φιλτρο. Στα χρυσοψαρα που τα αυγα πεφτουν "βροχη" , τα τραβουσε κατευθειαν η αντλια ,κι εσκαγαν στο sump.. Τα εβρισκα στο διαμερισμα της αντλιας . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμα δεν κανω λαθος ειναι γεννα apple snail!!! | Sakisdraminos | Σαλιγκάρια | 26 | 28-05-12 23:40 |
γεννα σε θαλασσινο ειναι δυνατον ?????? | stap | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 21-05-12 21:02 |
Απίστευτη καταστροφή | Filotas | Malawi | 47 | 10-02-09 09:36 |