|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα σοβαρα, υπαρχει σαλιγκαρι που τρωει την αλγη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ω, ναι .. Τα περισσοτερα.. Κι οχι μονο σαλιγκαρια..
Και λοιπα ασπονδυλα ,οπως και καποια ειδη ψαριων |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Χαρη υπάρχουν και είναι και πολύ όμορφα
![]() ![]() Πές μας λίγα πράγματα για το ενυδρείο σου ή κάνε μια παρουσίαση να σε βοηθήσουμε σε ότι θέλεις .
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας, έχω κάνει, για το ενυδρείο μου έχω κάνει παλιότερα.
Και σοβαρά τώρα, ήθελα να ρωτήσω τα οποιαδήποτε σαλιγκάρια. Εστω ramshorn snails, δεν έχουν πρόβλημα με χρυσόψαρα? Για την ιστορία ένα comet έχω και ένα shubunkin, μήκους περίπου 5εκ. Οκ..... σαλιγκάρια που θα βρω? Τα μαγαζιά που ξέρω, δεν φέρνουν πολύ συχνά. Ακόμα κάποιος είπε τα aple snails τοξικά (?) Tα ramshorn (?) Μια έρευνα που έκανα στο youtube, έδειξε ένα ενυδρείο γεμάτο με σαλιγκάρια. Ελπίζω να μην είναι πάντα αυτή η κατάσταση. Δηλαδή σαλιγκάρια στα τζάμια και παντού κολλημένα. Τελος πάντων το παλευω σιγά σιγά.. θα επανέλθω. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο 55λιτρο τα εχεις ακομα Χαρη?
ramshorns μπορεις να βαλεις, θελεις μεγαλουτσικα για να μην φαγωθουν απο τα χρυσοψαρα.. στα τζαμια πολλα δεν θα βλεπεις , δεν θα μενουν και πολλα μικρα που θα μεγαλωσουν... αν ειχες αλλα ψαρια θα ηταν πιτα το τζαμι ![]() πολλοι χομπιστες εχουν, βγαλε μια αγγελια ζητησης. τα apple ειναι αρκετα ρυπογονα , πιο πολυ βρωμιζουν παρα καθαριζουν.. |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο είναι μικρά τα χρυσόψαρα δεν θα έχεις πρόβλημα με τα ramshorn, μπορεί τα χρυσόψαρα να τρώνε τα μωρά σαλιγκάρια, ίσως και αυτό να είναι ένας έλεγχος πληθυσμού.
Οτι μπορεί να δεις το ενυδρείο γεμάτο σαλιγκάρια δεν είναι κακό, κάτι σαν και αυτό δηλαδή ![]() αλλά όταν ξέρεις πόσο καλή δουλειά κάνουν θα θες να τα βλέπεις για να ξέρεις πως είναι εκεί και δουλεύουν για σένα ![]() Τοξικά δεν είναι κανένα απο τα σαλιγκάρια που ανέφερες , αλλά τα καλύτερα αλγοφάγα είναι τα ramshorn δες τι έγινε μόλις έβαλα μια ανουμπια που ήταν μαυρη απο την άλγη ![]() και το ενυδρείο που βλέπεις είναι σε εξωτερικό χώρο και τώρα το χειμώνα το βλέπει ο Ήλιος απο τη στιγμή που θα ανατείλει μέχρι το απόγευμα και δεν το έχω καθαρίσει εδώ και 1 χρόνο σχεδόν
|
||||
|
||||
![]()
Ω ρε κατι θρεφταρια!
![]() Παλι καλα δε βλεπουν την οθονη του pc τα puffers μου! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
έχετε δίκιο οτι κάνουν πολύ καλή δουλειά
|
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι το ενυδρειο το θελει το pufferακι του
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με μαύρα φύλλα και στίγματα....σε φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων | gtok34 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 07-10-10 10:23 |
μικρά σωματίδια στα τζάμια | theodarras | Σαλιγκάρια | 7 | 24-02-10 22:32 |
πρόβλημα με κερατόφυλλο - χανει τα φύλλα του | cpapakon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-11-09 09:34 |
Πρόβλημα με τρύπια φύλλα στα φυτά | antonis_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 20-06-08 12:16 |
Πρόβλημα με φύλλα anubias | a-sakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-04-07 12:17 |