|
|
|||
|
|||
![]()
θελω να πω ενα μεγαλο στο συνχομπιστα sarpijk για τα microworms που μου εστειλε..και που απο μονος του χωρισ καν να του το ζητησω μου το προτεινε....καθος και για ολλεσ τισ πληροφοριεσ που μου εδωσε..σε ευχαριστω πολυ φιλε
|
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλα Γιωργο αντε βαλε και καμια φωτογραφια. Χτες ειδα τον αρσενικο παλι να φυλαει αυγα.
|
|||
|
|||
![]()
και μερικες φωτο απο τα δικα μου...
![]() [img=http://s18.postimg.org/6axdtr6l1/20160123_160656.jpg] πρωτη γεννα!! ![]() πρωτα μικρα!!! ![]() και αλλη γεννα τωρα ![]() ------------------------- α ρε γαμοτο βγηκαν μικρες ... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rozela120 : 13-02-16 στις 18:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φρέσκο απογευματινό βιντεάκι. Πλεον είμαστε περιπού στους 2.5 μήνες. Πλέον κάποια είναι μικρογραφίες των γονιών τους. Στο βίντεο ταίζω γκρίνταλ.
Η ''μούργα'' στο βυθό οφέιλεται στο ότι δεν βάζω σκούπα για να μη τραβήξω κάποιο μικρό. Η γενννήστρα τρέχει ακόμα με αερόφιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Στεφανε ξεπεταχτηκαν
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Χρήστο!
|
|||
|
|||
![]()
δεν το εμφανιζει το βιντεακι..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |