|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μοu θεμη.Απο την παρουσιαση που εχεις δει εχουν αλλαξει παρα πολλα μεχρι και το φιλτρο.Εχω γινει μποστανας και εγω τωρα.Συντομα θα κανω μια καινουργια παρουσιαση.Πρεπει απο οτι καταλαβα ενα εβδομαδιαιο προγραμμα λιπανσης και αλλαγη ολου του φωτιστικου μου.Γιατι αλλη μια ιδια λαμπα 18w δηλαδη 54W συνιλικα παλι λιγο ειναι.Εχω σκοπο να βαλω και πιο δυσκολα φυτα.Πως αλλαζουμε τις τ8 σε τ5?
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 13-02-16 στις 11:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα
![]() ![]() Βαλε και καμια φωτο αν θες να δουμε την κατασταση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εχω κουραστει με αλλαγες συνεχεια + το κοστος θελω να βαλω κατι σωστο απο την αρχη και μην το ξαναλλαξω.Αν βαλω τριτη λαμπα σαν αυτες που εχω που για να μπει θελει δουλεια στο καπακι και δεν με καλυψει ή ειμαι οριακα τι να την κανω.Καλυτερα να βρω αλλη μονιμοτερη λυση.
Απο Τ8 σε Τ5 γνωριζει καποιος? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια με CIY CO2!! | leonidas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-03-14 01:11 |
Για μποστανάδες... | ChocolatePuma | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 28-09-13 23:33 |
Help - Βοήθεια!!!! | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-07 13:24 |
Βοήθεια !!!!! | xaris1974 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 23-10-06 22:30 |
Red mangrove (Αυστηρά για μποστανάδες) | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 03-03-06 10:38 |