|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Αρτεμισια μου , θα το γεμισω σε 2 βδομαδες καθως απο δευτερα ερχεται και ολοκληρο το co2 συστημα και ο διαχυτηρας απο Γερμανια που παρειγγειλα , πιστεψε με εχω σκάσει πιο πολυ απο σενα με το να ψεκαζω καθε 2 ωρες απο τις 14.00 εως τις 0.00
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαχα 14.00-0.00 ειναι η φωτοπεριοδος που σταδιακα την μειωνω 5 λεπτα την μερα απο προχθες για να φτασω στις 8-8.30 ωρες οταν θα ερθει η ωρα να το γεμισω με νερο . Χιχι νταξει εχει τυχει να το αφησω και 3-4 ωρες με τα φωτα ανοιχτα δεν παθαινει κατι αλλα για να ειμαι σιγουρη ψεκαζω καλα ολα τα φυλλα οσο πιο συχνα μπορω κατα μεσο ωρο καθε 2ωρο . Και το βραδυ καθολου κοιμαμαι ησυχη :P , ασε ασε εγω τρελαινομαι πιο πολυ για τα φυτα και τα aquascapes , μολονοτι τα αλλα ενυδρεια μου ειναι πολυ πιο απλα και low tech .
|
|
||||
|
||||
![]()
Αληθεια και εγω περιμενω να δω εικονα με το νερο μεσα...
Με το γρασιδι ειδα μια διαφορα με τα υπολοιπα τι εγινε????
|
|||
|
|||
![]()
Πρεπει να πας στην πρωτη σελιδα να δεις τη διαφορα δεν με αφηνει να ανεβασω φωτο απο την πρωτη μερα παλι στο ιδιο thread και δεν ξερω εαν μπορω να κανω καινουργιο thread με πριν και μετα φωτο .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως μεταφέρω ψάρια για 25 με 27 ώρες | kornek | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 28-02-11 23:24 |
Τι γίνεται σε άλλες χώρες. | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 19-02-10 12:02 |
Βοηθεια χήρες και καρδιναλιοι! | Oakenfold | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-01-09 12:16 |
Μετακόμιση 12 ώρες απόσταση | k. konstantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-03-08 12:46 |
¶λλα προιόντα σε άλλες χώρες | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-06-07 13:36 |