|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε μερικες φωτο....
Το θυμα σε όλη την υποθεση ήταν το κακομοιρο το φιδακι το οποιο γνωστος και μη εξαιρετέος αφρικανοντογκ!!! είχε κανει ποτε γραβατα και πότε βραχιολι..... Με το που το πηρα στα χερια μου και έκατσα κατω , λουφαξε... και σε 5 λεπτα κοιμωταν (αυτο για να καταλαβετε τι ενδιαφερουσα προσωπικοτητα έχω.Ξεράθηκε)... :d
Το τσιράκι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ahar : 06-12-05 στις 11:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτατε καμαρι ο Αλεξανδρος!Σαν γυφτικο σκεπαρνι!Σωστε την φωτο, για ενθυμιο, γιατι προβλεπω να την κατεβαζει απο το δουλεμα!Γεια σου αδμινιστρατορα λεβεντια!
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ειδες ειδες...
Δουλεμα ;;;; Ποιο δουλεμαα;;;;; Ποιος θα δουλεψει τον ανθρωπο με το "κουμπάκι";;;;; για να δω..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το''φιδακι'' ηταν αρκετα συμπαθητικο!!!μαλιστα με συμπαθησε τοσο που τυλιχτηκε στο χερι μου σαν βραχιολι κ δεν ξεκολλαγε!!
![]() ..... παντως οσο εκατσα στην συναντηση περασαμε πολυ καλα! λιγοτερη προσελευση ειδα..αναρωτιεμαι γιατι ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Aλεξανδρε, βλεπω το χρωματακι του φιδουκλα παει γαντι με το φουτερακι σου.
![]() ![]() Τωρα αυτο που λες με την γραβατα ή το βραχιολι..... χμμμ με βαζει σε σκεψεις. ![]() ![]() Οτι ξεραθηκε στον υπνο το φιδακι ο Διαμαντής, αυτο μπορω να το επιβεβαιωσω και εγω. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κανονιστε να του δωσετε θαρρος να το ξαναφερει.
Ωραια ολα αυτα, συμπαθεστατος (για καποιους) ο φιδης, αλλά 1ον μαζευομαστε σαν Συλλογος σε δημοσιο χωρο, και περαν της γραφικοτητας και της πλακας των γκαρσονιων και των κυριών που φρικαρουν, κινησεις τετοιες μας εκθετουν 2ον ειτε σε δημοσιο χωρο, ειτε αργοτερα στον δικο μας χωρο, υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να εχουν προβλημα (και μεγαλο) με την παρουσια ενος φιδιου γυρω τους, κι αυτο πρεπει να γινεται σεβαστο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|