|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι άσχετο ή μάλλον περίπου άσχετο.
Σήμερα πήρα ολοκληρωμένο σύστημα co2 και έλεγα να ξεκινήσω με πολύ λίγες φυσαλίδες το λεπτό για αρχή. 30 ας πούμε. Να περιμένω κάποιες μέρες για τα μωρά ή δεν πειράζει; |
|
||||
|
||||
![]()
Α! Πηρες φορα για φουλ φυτεμενο βλεπω
![]() Το διοξειδιο μειωνει το οξυγονο ,γι αυτο ξεκινησε το σιγα σιγα και ειδικα για τα μικρα.. 30 το λεπτο ειναι λιγες, προβλημα δεν πιστευω πως θα υπαρξει.. Επισης θα πεφτει σταδιακα και το ph ,αρα ειναι σωστοτερο ολο αυτο να γινει αργα και σταδιακα. Το βαζεις και παρακολουθεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αχχα , η αλήθεια είναι πως αφού μου αρέσουν τα φυτά είπα να πάρω όλο τον εξοπλισμό για να μπορώ να βάλω και δύσκολα φυτά που είναι όμως πολύ όμορφα
![]() Οπότε εσύ λες να το εγκαταστήσω και από τώρα με τα μωρά αλλά πολύ πολύ χαμηλά; Το Ph μου τώρα είναι γύρω στο 7,4 γιατί με διάφορες τανίνες έχει πέσει σε σχέση με της βρύσης που είναι στο 7,6. Ηλεκτροβάνα δεν πήρα γιατί μετά από διάβασμα κατέληξα πως η 24ωρη παροχή είναι ασφαλέστερη για το οικοσύστημα γιατί δεν έχει σκαμπανεβάσματα. Ελπίζω να δω διαφορά και να τα αξίζει τα λεφτά του! Για την ώρα το μόνο φυτό το οποίο έφτασε στην επιφάνεια (μέσα σε 15 μέρες) είναι κάτι εγκέριες που έχω! Αλλά αυτές...βρέχει χιονίζει μεγαλώνουν! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ξεκινα το σιγα σιγα χαμηλα.. Και οσο παει θα αυξανεις σταδιακα..
Το ποσο πρεπει να το πας και ποια φυτα θα εχεις στην πορεια , θα σε βοηθησουν πιο καλα σε αυτο οι φυτεμενοι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστώ για όλες τις συμβουλές.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα η όχι? | George81 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 9 | 21-07-13 09:20 |
Γέννα | crywolf | Malawi | 8 | 16-12-10 18:38 |
Γέννα | stelios_ant | Ζωοτόκα | 6 | 06-06-10 15:55 |
Γέννα :-) | lion | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 96 | 04-12-09 23:55 |
1η γέννα... | sidirchris | Ζωοτόκα | 12 | 03-07-08 10:06 |