|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά δεν είναι μόνο το κατάστημα πελάτης,και εκτός αυτού λιανική δεν θα πούλαγε το ίδιο με χονδρική!
|
|
|||
|
|||
![]()
Για μια μονάδα και ειδικά μονάδες που παράγουν μεγάλες ποσότητες δεν μπορούν να εξυπηρετούν και τα δύο κοινά! Ή το ένα ή το άλλο! Είναι σαν να πηγαίνεις να αγοράζεις από ένα εργοστάσιο ένα προϊόν και όχι από ένα κατάστημα! Οι μονάδες πουλάν ποσότητα όχι 5-10 πράγματα! Για μικρές ποσότητες υπάρχουν τα καταστήματα λιανικής πώλησης!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε δεν είναι θέμα σκέψεις. Είναι θέμα οργάνωσης και όταν επιλέξεις να κανείς παραγωγή για εμπόρους δουλεύεις με αυτούς. Δεν έχει να κάνει ούτε ότι δεν θέλουν τους χομπίστες ούτε κάτι άλλο! Απλά πρέπει να έχεις εργαστεί σε μονάδα για να Μπορεσεις να καταλάβεις πως δουλεύει το όλο σύστημα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εε δεν ξέρω τι να σου πω! Εγώ επειδή έχω μια εμπειρία ο ίδιος αυτό που είδα είναι ότι είναι δύσκολο να το δουλέψεις έτσι! Σαφώς σα χομπίστες θέλουμε να έχουμε πρόσβαση σε μονάδες να βλέπουμε τι γίνεται και πως γίνεται αλλά πίστεψε με είναι λίγο ζόρι..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ματια | ΔημήτρηςΤ | Δίσκοι | 4 | 10-02-16 01:58 |
Μαυρα Ματια | kapsok | Χρυσόψαρα | 2 | 03-01-11 14:39 |
Δεν πιστευω στα ματια μου....!!!!!!!!!!!!! | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 25-11-04 02:05 |