|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι πως το ενυδρείο τρέχει με 3 λάμπες. 2 τ5 28 w η μία και 1 led Που είχε από τη μαμά του 16 w κατανάλωση.
Για τα λίτρα μου είμαι στον υψηλό προς πολύ υψηλό φωτισμό. Σκέφτομαι μήπως βάλω σε χρονοδιακόπτη να ανοίγουν πρώτα οι τ5 και μετά από κανένα 4ωρο και η Led. Ο πολύς φωτισμός εντάξει προέκυψε επειδή το παλεύω για φυτεμένο. Τώρα για τα χέρια μέσα έχεις δίκιο.. Επειδή αισίως κλείνω 1 μήνα και 5 μέρες με ενυδρείο αύριο, όλο και κάτι κάνω μέσα :/ κανένα φύτεμα, και διάφορα τέτοια... Πρέπει και εγώ να χαλαρώσω για να χαλαρώσουν και οι γονείς.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι νωρις, θα συνηθισουν.
Εφοσων τα εχεις ολα ετοιμα , βαλε χρονοδιακοπτη στην λεντ να αναβει μονη της 1+ ωρα πριν απ τις αλλες και υστερα να συνεχιζει μαζι με τις τ5. Καλυτερα πιο χαμηλη ενταση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ισχύει. Η αλήθεια είναι πως σε προτιμήσεις φωτός , ψάρια και φυτά έρχονται αντίπαλα μεταξύ τους. Βέβαια δεν έχουν συνηθίσει ακόμα τόσο. Θα το βάλω να ξεκινάει με την led που είναι πιο χαμηλής απόδοσης και μετά από ώρα θα ανοίγουν οι άλλες. Και η led σκέψου ήταν της μαμάς του είναι αρκετά φωτεινή. Απλά εντάξει προσπαθώ να κάνω δουλειά με φυτά
![]() Οι πληγούλες αυτές υποχωρούν γενικά; Είμαι και σε φάση που δεν μπορώ να ρίξω απολύτως τίποτα μέσα γιατί έχω νεογνά. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν φυγουν , ριξε μελαφιξ.
Δεν θα ενοχλησει τα μικρα ![]() Θα ελεγα αλατι, αλλα δεν ξερω αν το σηκωνουν τα μικρα κριμπς. |
|
|||
|
|||
![]()
Το διάβασα για αλάτι αλλά σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο.
Μην την ακούσουν τα μωρά. 3 ημερών είναι ![]() Θα την παρακολουθήσω , θα την ταισω λίγο βιταμίνες γιατί γενικά είναι σε υπερστρεςς λόγω γέννας και θα δούμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Κι αν δεν επουλωθουν , βαλε μελαφιξ.
Γενικα εχε και στο νου σου τον αρσενικο γιατι μπορει να γινει πολυ πιεστικος οταν θελει να ξαναζευγαρωσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι άσχετο ή μάλλον περίπου άσχετο.
Σήμερα πήρα ολοκληρωμένο σύστημα co2 και έλεγα να ξεκινήσω με πολύ λίγες φυσαλίδες το λεπτό για αρχή. 30 ας πούμε. Να περιμένω κάποιες μέρες για τα μωρά ή δεν πειράζει; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα η όχι? | George81 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 9 | 21-07-13 09:20 |
Γέννα | crywolf | Malawi | 8 | 16-12-10 18:38 |
Γέννα | stelios_ant | Ζωοτόκα | 6 | 06-06-10 15:55 |
Γέννα :-) | lion | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 96 | 04-12-09 23:55 |
1η γέννα... | sidirchris | Ζωοτόκα | 12 | 03-07-08 10:06 |