|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δει μια πλάτη που έφτιαξε ο Σταμάτης (bouboulas) με τσιμέντο , την είχε βάψει με απλά χρώματα αλλά την είχε περάσει στο τέλος ένα χέρι ρητίνη. Δεν ξέρω ποιά ρητίνη είχε βάλει , αλλά ήταν φοβερή, και όπως μου είχε πει, την έχει στο ενυδρείο και δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Σε αυτό το θέμα www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81054&highlight=%F1%E7%F4%DF%ED%E 7/#21 αναφέρει εποξική ρητίνη
|
|||
|
|||
![]()
Παραθέτω και κάποιες φωτογραφίες για να δεις πως φαίνεται μετά από ενάμιση χρόνο, εκτός και εντός νερού...είναι τραβηγμένες από κινητό αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα...χωρίς βάψιμο και ρητίνη
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας! Μετά από αρκετή προσπαθεια έφτιαξα μια πλάτη αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν μου άρεσε και πολυ και παρήγγειλα τις str 600 της juwel!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αραιό το τσιμέντο για να το περνας με χοντρό πινέλο ή βούρστα, πολλά χερια όμως
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα φτιαξει κι εγω μια φορα
![]() Ειχα βαλει aquamat της isomat, δεν ειχα κανενα προβλημα. 3-4 χερια με πινελο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πος να κανω την πλατη του ενυδρειου; | Sakisdraminos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 05-06-14 22:23 |
πλατη ενυδρειου ?? | archer65 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 19-12-11 17:30 |
πλατη ενυδρειου | Λάζαρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-07-11 12:58 |
πλατη ενυδρειου | Alefas The Great | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 27-01-10 13:03 |
μπορω να βγάλω την πλατη του ενυδρειου? | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-11-09 12:22 |