|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, δεν το ξέρω το φίλτρο και δεν θέλω να κάνω εικασίες.
Ότι το μηχανικό μακαρόνι θα έχει ροη σε όλα τα σημεία είναι αλήθεια, αλλά το σφουγγάρι είναι καλύτερο σαν μηχανικό φίλτρο, και σαν καλύτερο μπουκώνει και πιο γρήγορα. Βάλε το μηχανικό μακαρόνι στο πάτο, βάλε το σφουγγάρι στο καλάθι και από πάνω βιολογικό υλικό, και πάνω πάνω στρίμωξε βαμβάκι όντως παράξενο το φίλτρο σου δοκίμασε το έτσι να δεις μήπως κόβει ροή
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα έχω θέμα με την διατάραξη της κοινής ησυχίας των βακτηρίων? πόση ώρα εκτός νερού μπορεί να σταθεί το βιολογικό υλικό (ελαφρόπετρα) χωρίς να έχουμε προβλήματα με την αποικία βακτηρίων? |
|
||||
|
||||
![]()
Tα σφουγγαρια απλα το ξεπλενεις κατω απο τη βρυση. Το βιολογικο υλικο δε θα παθει κατι εαν μεινει λιγο εκτος. Εναλλακτικα μπορεις να αφησεις τα καλαθακια με το βιολογικο μεσα στο νερο που εχεις βγαλει απο το ενυδρειο την ωρα της αλλαγης.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
ΔΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕ πως EINAI. θα βάλω μια φλουσδα μπλε σφουγγαριι εκει που είναι το μαυρο απο πάνω την ελαφροπετρα και απο πάνω λεπτο βαμβακ. αυτο που λέω είναι οτι για να βγλάλω το σφουγγαρι για πλύσιμο θα πρέπει να βγάζω όλη την ελαφρόπετρα έξω. δέν θα έχω θέμα με την αποικία? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kompsognathous : 11-02-16 στις 12:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν έχεις πρόβλημα, γέμιζε ενα μπολάκι/κουβαδάκι με νερό ενυδρείου και βάζε την ελαφρόπετρα εκει μέχρι να πλύνεις τα σφουγγάρια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρατηρώ ότι μαζί με την ωρίμανση του φίλτρου έχει πέσει και η ροή του αισθητά.
τα αλφαδολάστιχα μέσα σε μια βδομάδα ξαναέπιασαν καφεδίλα παρ'ολο που πρόσθεσα μπλέ σφουγγάρι. το φίλτρο μέσα σε ένα μήνα το έχω ανοίξει και καθαρίσει αρκετές φορές για διάφορους λόγους, φτερωτές κτλ. είναι λογικό τα αλφαδολάστιχα να ξαναβρωμίζουν μέσα σε 7-10 μέρες; ρωτάω γιατί δεν είχα εμπειρία απο εξωτερικό φίλτρο. υ.γ τα φυτά πηγαίνουν σγεντόνα. υ.γ τα ramshorn (3-4) θα αυξηθούν ή πρέπει να προσθέσω κι αλλα;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Albatros Κοινωνικό mix 50lt (Γραφείου) | Albatros | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 29-01-15 23:06 |
50lt Red cherry. Παρουσιαση. | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 07-03-09 21:04 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |