|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια για να μην παρεξηγηθω.
Το θεμα δεν ειναι τα 15 ευρω,που γα καποιον μπορει και να ειναι. Απλως η φιλοσοφια μου ειναι οτι αν εχω κατι που κανει τη δουλεια που θελω, γιατι να αγορασω καινουργιο.Το κοστος δεν ειναι μονο για μενα ,αλλα και η επιβαρυνση που δεχεται το περιβαλον απο τα σκουπιδια που γενικα μαζευωνται. Ισως βοηθησει και καποιον αλλο φιλο στο μελλον,αλλα και αποψεις αλλαζουμε. Ευχαριστω και sorry για το εκτος θεματος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για αυτο το λόγο δες και αν εχει λογική ο τρόπος καθαρισμου που σου ειπα. Προσωπικά και εγω δεν πετάω τίποτα και ειμαι της άποψης να χρησιμοποιώ υλικά που ηδη έχω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιαυτο ακριβως καθησα κι εγραψα τι θα μπορουσε να γινει για καθαρισμο, μηπως και δεν παει χαμενο το δοχειο.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας.
Θα το αφησω για ελιες αυτο και θα παρω ενα καινουργιο τελικα. Οπως ειπατε δεν αξιζει τον κοπο. Καλη συνεχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Eαν προκειται να χρειαστεις παλι το δοχειο για ελιες ... τι το συζηταμε?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα. οχι Σπυρο δεν βαζω ελιες.το ειχε χρησιμοποιησει ο πεθερος μου μια φορα γιατι ηθελε να το παιξει αγροτης.αυτο ηταν ολο κι ολο.
Δεν ειμαστε πολυ φιλοι της ελιας γενικα ωστε να κανουμε παραγωγη. Αστο για αλλες χρησεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά, δεν θα το ρίσκαρα για λίγα ευρώ να έχω οποιοδήποτε άγχος για το καθάρισμα και μετά για το πόσο καλά έγινε κλπ.
Έχω 2 20λιτρα πλαστικά και τα είχα πάρει 6 ευρώ το ένα από χρωματοπωλείο. Ρίξε μια ματιά ενδεικτικά: https://www.skroutz.gr/c/1541/Dochei...B9%CE%BA%CE%BF Πιστεύω και με κανα 10αρικο θα βρεις 30λιτρο σε κάποιο κατάστημα εκτός σκρούτζ, αλλιώς έχει και στο σκρουτζ 30λιτρο με 12 ευρώ.
|
||||
|
||||
![]()
Με 12 ευρώ πήρα το 35λιτρο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη θερμανσης βαρελιου αλλαγων νερου | paraskevas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 04-01-16 10:46 |
καθαρισμα βαρελιου | nikitasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-10-07 15:04 |
Βαρελι προετοιμασιας | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 13-06-07 16:06 |
Kατασκευη προετοιμασιας νερου | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 27-05-07 21:46 |