|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε τα τελευταια χρονια εσυ και ο Samian εχετε ανεβασει το επιπεδο στα μεσογειακα.
Απο οτι βλεπω συνεχος λινονται τα προβληματα και πλεον διατηρουνται τα κοραλια. Μια ζωη λογο οτι δεν υπαρχουν στο εμποριο θα ειναι ανεκτημιτη αξεια το να βλεπουμε τετοια ενυδρεια. Στο θεμα της ψυξης καλο ειναι να ψαχτεις απο τωρα για να εισαι ευοιμος το καλοκαιρι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την dendrophyllia ramea θέλω να την θεωρώ εύκολο κοράλι, ως προς το τάισμά της τουλάχιστον.. Τα κοράλια του Samian... είναι άλλο κεφάλαιο... Κάτι γοργονίες κλπ με μικροσκοπικά πολυποδάκια... άντε να τα ταΐσεις, χωρίς να βλέπεις το βράδυ εφιάλτες για μετρήσεις νιτρικών ![]() ![]() ![]() Το μόνο "κακό" με τα δικά μας κοράλια, είναι οι αργοί ρυθμοί ανάπτυξης... Θα μεριμνήσω για chiller γιατι εκτός της ανηψιάς, δεν μου κάνει κι εμένα καρδιά να το χαλάσω... |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτό από το ανήψι, μη βαράτε τώρα μαθαίνει
![]() Με ρυθμούς ανάπτυξης μερικά χιλιοστά τον χρόνο που έχουν τα κοράλια μας, είμαι πολύ ενθουσιασμένος!! Συν μερικές άλλες κοντινές από πολύποδες, ποδαράκια του αστερία και του γοβιού που δεν ντρέπεται ποτέ να ποζάρει... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ!! Αναλογικά με αυτά που έχεις μέχρι τώρα... σε βλέπω να φτιάχνεις κάτι τουλάχιστον τοσο μεγάλο όσο του Bill Wann!!!
![]() ![]() ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...7589990&type=3 |
|
|||
|
|||
![]()
Έχετε ανέβει πολλά επίπεδα λέμε!
Ωραία πραγματα.... Το κοράλλι πρέπει να είναι υγιέστατο! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο γιαννη!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 11-02-16 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |