|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη , ατμιζουμε παρομοια ...
Κανω βαση ατμος και αρωμα virginia της flavour art. Για πες διαφορες/ εντυπωσεις με προσθηκη καραμελας στο virginia.. Ψηθηκα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() η καραμέλα βγαζει μια γλυκιά γεύση αλλά και άρωμα, πολύ μου λένε πως μυρίζει μαλί της γριάς όταν το ντουμανιάζω ![]() Μη το τσακίσεις όμως , 3-4 σταγονες ανα 10ml, και πολύ είναι. Εχω φτιάξει ήδη καμια 150αρια ml, στο επόμενο θα δοκιμάσω με λιγότερες σταγόνες ανα 10ml, μου εβαλε φωτιά ο αδελφός μου με αυτη την ασθένεια του "Ποπ-κορν" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σκεψου οτι θα εσκαγε σαν ποπ κορν ο πνευμονας μας αν συνεχιζαμε το κ.τ και καπως παρηγορησου
![]() ![]() Ενταξει.. Ειναι νωρις ,πολυ νωρις ακομα για το η.τ , δεν μπορουμε να ειμαστε σε θεση για ασφαλει συμπερασματα.. Ατμισε με σκοπο καποια μερα να φτασεις σε μηδενικη νικοτινη και σιγα σιγα να το παρατησεις κι αυτο.. Εχω δει αρκετους να βαζουν λιγο καραμελα σε καπνικα υγρα.. Το σκεφτομουν και εφοσον δοκιμασες , ειπα να σε ρωτησω.. Θα δοκιμασω σαν πειραμα σε κανενα 10 μελο μπουκαλακι να δουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως παιδια για ατμοποιητες,μπαταριες,μπαταριοθηκες μονο απο Κινα.Εγω περιμενω τωρα το evic vtc mini που εδω εχει 80 ευρω απο fasttech το πηρα 37!!Και υπαρχει τροπος για παρακαμψη των capital controls για paypal.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
LONG LIVE FASTTECH!! Να ναι καλα οι Κινέζοι! Γιατί αν περιμένουμε απο Έλληνες φέξε μου και γλύστρισε.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο τρόπος για παράκαμψη ποιος είναι; Γιατί είδα το σάιτ που λες και σκέφτομαι να πάρω το kanger topbox mini kit.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |