|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ποταμισια αμμος κανει για ζωοτοκα και ευκολα φυτα;
|
||||
|
||||
![]()
Κανει, ναι.
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα μια ψιλή αμμο αλλά μερικοι λενε οτι πετρωνει.
|
||||
|
||||
![]()
εγω στη θεση σου θα την μπασταρδευα με ενα καλο υποστρωμα δε θα το μετανιωσεις η θα εβαζα σκετο υποστρωμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, η ποταμίσια άμμος μπήκε για δοκιμή στο 20λιτρο και φυτεύτηκαν τα κλαδέματα που μου είχε στείλει ο φίλος Xristos1978.
Μετά από 5 ημέρες βλέπω ότι τα φυτά έχουν χάσει την ζωντάνια που είχαν και μάλλον έκανα βλακεία γιατί δεν ανακάτεψα και το υποόστρωμα στο οποίο τα είχα φυτεμένα . Αύριο με το καλό θα ψάξω για υγρό λίπασμα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προτιμησε ταμπλέτες βυθού και βάλε το 1/4 μερικά εκατοστα δίπλα στις ρίζες
Με μιση ταμπλέτα θα εισαι οκ Είναι λογικό τα φυτά να την "ακουσουν" λιγο, εφόοσον άλλαξες βυθό και μεταφυτεύτηκαν! Θα επανέλθουν, απλά θέλουν και μια μικρή βοήθεια Ενα υγρό λιπασμα γενικής χρήσης, σε εβδομαδιαία χρήση, επίσης θα βοηθησει http://www.seachem.com/Products/prod.../Flourish.html |
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα υγρο λίπασμα σε αμπουλες Μιση αμπουλα να βαλω μου ειπε ο πετσοπας και την αλλη μιση σε καντα μηνα. Το βραδυ που θα κανω αλλαγη θα βαλω και το λίπασμα και βλεπουμε.
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απο τα λιπασματα,προσεχε να εχεις και καλο φωτισμο,μια ροζ λαμπα ειδικη για φυτα θα βοηθουσε πολυ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να βάλω άμμο; | tzetzos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 12-03-12 14:59 |
Χαλίκι η άμμο??? | spirossd | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 14-02-11 10:27 |
Απορία για άμμο | aura | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 21-07-10 06:46 |
Ανούμπιες σε άμμο | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 08-04-04 00:22 |