|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- και περιμενεις γιατι δεν αερχονται αμεσως... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgos300 : 05-02-16 στις 20:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χαλάλι και η αναμονή...
Το επόμενο σίγουρα θα ναι με γαριδες sulawesi!!
|
|||
|
|||
![]()
ειναι μοναδικες οι φωτο τις αδικουν πολυ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Γιωργο !! να τις χαιρεσαι!!
έτσι μπραβο το mineral 7.5!!! κατω το κατεστημενο του 8.5 ααααχαχαχ Νικόλαααααα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευγε νέε μου
![]() κοιτα εγω τις ειχα καμια 9 - 10 μήνες. το πρωτο μηνα προσαρμογής έχασα απο τις 10 αρχικες γαρίδες τις 3 . στα 54 λίτρα τοτε γινανε 50 -55 γαριδες. στο διμηνο. μετα τις μετακομοιζω στα 200 λιτρα και μεσα σε 7 μηνες γινανε 220 γαριδες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ειναι θεμα χωρου αρχιζω και το πιστευω και εγω..και εμενα καμια 50 αρια ειναι πλεον μολις μεγαλωσουν τα μικρα θα τις βαλω σε 120 λιτρα και βλεπουμε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξερω , δεν εχω δοκιμασει το 7,5 λογω οτι ο προκατοχος των γαριδων τις ειχε στο 8.5 , και δεν θελω να τις αλλαξω. Εχω διαβασει οτι μετα απο 2-3 γεννιες στα ενυδρεια οι γαριδες αρχιζουν να μειωνονται, δεν ξερω αν ισχυει... Το δικο μου το εχω κανει φυτεμένο... |
|
||||
|
||||
![]()
Nα τις χαίρεσαι , πραγματικά υπέροχες
![]() ![]() Βάλε ένα λίνκ αν μπορεις απο που τις πήρες . Ευχαριστώ .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Στις ποσες γεννιες εισαι??? εχεις δει καποια μειωση? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgos300 : 11-02-16 στις 01:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sulawesi dennerle tank | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 72 | 20-04-15 14:14 |
Νέο ενυδρείο για sulawesi | markosv | Γαρίδες | 4 | 30-09-13 20:12 |
Sulawesi γαρίδες | Σωτος1981 | Γαρίδες του γένους Caridina | 14 | 14-09-12 21:17 |
Γαριδες Sulawesi | Raven | Γαρίδες του γένους Caridina | 3 | 04-08-10 23:05 |