|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπως σου είπα το έβαζα μαζί με το νερό στα τεστ δεν ανιχνευσα χλώριο.
------------------------- Τσακ μπαμ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 05-02-16 στις 19:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ πάντα απευθείας το βάζω το prime χωρίς να εχω προβλήματα στις μετρήσεις που κάνω αμέσως μετα.
Να κάνω και μια χαζή ερώτηση; Γιατί να μην βάζουμε λίγο νερό απο το θερμοσίφωνα ώστε να πιάσουμε την επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς να το ζεστάνουμε με το θερμοστάτη. Πάντα την είχα αυτή την απορία αλλα δεν έτυχε να ρωτήσω ποτέ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η απάντηση υπάρχει στο θέμα. Νερό.όσο για το Τι έχει μέσα πάρε σκόνη αλλατων η κ σε υγρό υπάρχει κ βάλτο μέσα στο θερμοσίφωνα αστό 10 λεπτά κ αστό μετά να τρέχει θα γίνει καινούργιος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν είναι μόνο τα άλατα τα οξείδια μαγνησιου που βγάζουν τα ανόδια ; για δες πως γίνεται
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά αλλάζουν Τάκη 5 ευρώ εχουν αλλά γιατί να φτάσει Σ τέτοια χάλια .με μια συντήρηση τον χρόνο δεν θα εχεις αυτό το αποτελεσμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε το ξέρω πως αλλάζουν, αλλά συνέχεια οξειδώνεται, αυτη ειναι η δουλειά του, να οξειδώνεται αυτο για να μη σκουριάζουν οι σωλήνες, δηλαδή το νερό απο το θερμοσίφωνα έχει πάντα οξείδιο μαγνησίου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PRIME και BBA | manolischania | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 06-12-13 18:15 |
prime | gianniwpopi | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 23-06-12 21:15 |
seachem prime | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-01-12 15:37 |
prime και στρωσιμο | krivag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 28-04-11 15:11 |
Seachem Prime | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-04-04 09:41 |