|
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα Νίκο δεν έχω καθόλου χρόνο φίλε μόλις βρω χρόνο θα βγάλω καμιά φωτογραφία αύριο θα έχω και νέες προσθήκες!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αχτυπητο το ενυδρειακι σου μπραβο μπραβο και απο μενα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σε καλά φίλε !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα στην παρεα!
Εδω και λιγο καιρο ηθελα να παω σε calcium reactor και τελικα αποφασησα να φτιαξω εναν μονος μου παραθετω φωτογραφιες απο εβδομαδα θα τρεχει στο ενυδρειο ελπιζω να αξιζε τον κοπο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο ριακτορας χωραει περιπου 7-8 κιλα υλικο και φοραει αντλια syncra silent 1.5 1350 lt/h,μπουκαλα co2 5κιλα με διπλα μανομετρα με ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα και ph controller american marine pinpoint. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου εισαι μαστορας ρε φιλε!
Μπραβο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο γαβριλο πολυ περιποιημενη δουλεια!!! ειμαι συγουρος οτι θα δουλευει ρολοι!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶στα αυτά από που τον αγόρασες χαχαχα πολύ καλό Γαβρίλο φοβερή κατασκευή , ένα bubble counter να βάλεις μόνο !!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |