|
|
|||
|
|||
![]()
τα φαρμακα που εχω αυτη τη στιγμη ειανι esha2000,esha exit,sera bactopur direct...αυτα..κανει καποιο απο αυτα...??θα τα μετακινήσω αυριο ..εβγαλα ακι φωτο φενονται και τα ματακια τουσ οποτε δεν ξερω ποσο ημερων ειναιαλλα ειναι ακομα ακούνητα ...λεω να τα βαλω σ εμια λεκανη για αρχη και μετα σ εκατι μεγαλύτερο ...
|
|
||||
|
||||
![]()
To esha2000 ειναι μια χαρα.
Η λεκανη δεν ειναι το ιδανικο,πηγαινε σε κατι με περισσοτερα λιτρα ωστε να μην αναγκαστεις να κανεις αλλαγη χωρου συντομα παλι. Μια καλη λυση ειναι τα πλαστικα κουτια του ικεα http://www.ikea.gr/apothikeusi-gia-v...i-48826/65259/ η παρομοια αφου το πλυνεις πρωτα καλα και το ξεπλυνεις ακομα καλυτερα. Εφοσον βλεπεις τα ματακια τους πρεπει να βιαστεις,και προσοχη τα αυγα δεν πρεπει να ερθουν σε επαφη με ατμοσφαιρικο αερα.
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου βρε Στεφανε πολυτεκνε!!!
Ομορφη κατασταση οντως μερικα ειναι σχεδον "ψαρακια" σκορδα σκορδα!!!! @rozela120 συμφωνω απολυτα με τον Δημητρη ειναι η καταλληλη λυση,επισης οσο λιγοτερο νερο θα εχει χωρις θερμαντηρα τοσο μεγαλυτερη πτωση θα εχει η θερμοκρασια |
|
|||
|
|||
![]()
εννοείται οτι θα βαλω θερμαντηρα....βρηκα μια γυαλα καμια 10 λτρα στρογγυλή βεβαια ...(για να τα βλεπω κιολας) εβαλα φυτα μοσ και 2-3 σταγονες esha2000 συν λιγο prime ...αλλα ο αρσενικος δεν φευγει απο το σωλήνα τον κουναω τον σηκώνω τιποτα...(απιστευτο)πωσ θα βγει ρε γαμώτο
------------------------- ενταξει τα καταφερα ..εβαλα και μια αεραντλια δίπλα τουσ..τωρα περιμενω ...ελπιζω να μην γινει καμια μαλακια με τον θερμοστατη γιατι ειναι 100 βατ και η γυάλα μικρή ... ------------------------- απιστευτο τα εχω μια ωρα τωρα ετσι ακι ο ενασ σωληνας βλεπω και δεν εχει μαυρακια...και ειναι καποια ψαρακια και κολυμανε σαν χαζα χωρις ισοροποια στο πατο τησ γυαλας.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- δυστυχώς δεν τα βλεπω να πολυ κουνιουνται σαν ψοφια να ναι....τι να κανω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rozela120 : 03-02-16 στις 13:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφησε τα θελουν 2-3 μερες για να αρχισουν να κολυμπουν. Εγω σου ειπα τι εκανα. Παρακολουθησε τη θερμοκρασια εγω εχω συνδεσει σε STC.
|
|||
|
|||
![]()
Εχουν βγει τα περισσοτερα και ειναι στον πατο..δεν βλεπω καποια κινηση..η θερμοκρασια παιζει απο 24-26 αλλαξα και θερνοστατη αλλα τα ιδια..τους εβαλα μικρογορμς αλλα δεν βλεπω κινηση...στεναχωριεμαι που δεν κουνιουνται ρε γαμοτο..εκανα τιποτα λαθος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τροφη δε προκειται να φανε ακομα. Εχεις θερμοκρασια ιδια με του ενυδρειου? Αεραντλια εχεις βαλει?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | Άλλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |