|
|
|||
|
|||
![]()
καταλαβα..η τροφη που τους δινω ειναι σε πελετσ αλλα δεν βυθιζεται...θα παω να παρω αλλη...χιλια ευχαριστω μακαρι να πανε ολα καλα
|
|
|||
|
|||
![]()
χθες δεν το ειδα να ααποδογυριζει καθολου και τα ταισα το βραδυ αλλασημερα παλι αναποδογυριζε και νομιζω πιο πολυ απο προχθες..να ξαναδωσω αρακα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αστο νηστικό κανα 2 ημέρες και δες αν γυρίζει πάλι αναποδα
|
|||
|
|||
![]()
τωρα εδωσα αρακα πριν διαβασω την απαντηση αλλα δεν τα ξαναταιζω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως και να πρεπει να αλλαξεις τροφή , προσπάθησε να βρεις βυθιζόμενα πελετ
Μονο αυτες ξέρω που τους έδινα ενα φεγγάρι, τωρα τους δίνω μόνο DIY ![]() http://www.petsupermarket.gr/7658/%C...lets-42gr.html http://www.petsupermarket.gr/8166/%C...5mm-120gr.html
|
|||
|
|||
![]()
πηγα να βρω βυθιζομενα..ζητησα τους λεω θελω βυθιζομενα μου λεει μια κοπελιτσα υπαρχουν τετοια? κατσε να φωναξω τον ιχθυολογο και ηρθε και μου δωσε εκεινος καποια που μου πε οτι βυθιζονται και μολις γυρισα σπιτι ειδα οι λεει επιπλεοντα και τα δοκιμασα και δεν βυθιζονταν...πρεπει να ξαναπαω τωρα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να γραφουν απο έξω "Sinking pelet" Αν γράφουν "floating pelet" επιπλέουν, Αν δεν γράφουν τίποτα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Χρυσόψαρο | alex3000 | Χρυσόψαρα | 4 | 12-12-14 14:22 |
Κατασκευή ενυδρείου ανάποδα :-) | pagokoftis | Παραλία - Beach Bar | 4 | 20-11-14 12:44 |
Χελώνα μπατάρει καθώς κολυμπά - Ασθένεια; | Geologiskos | ¶λλα ζώα | 19 | 26-11-13 08:22 |
Όλα στραβα και ανάποδα .... | crazyio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 28-11-05 18:00 |