|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι? Δλδ δεν εσβησε το λαμπακι? Ειναι κολλημενος τοτε.
Πες τους να τον βγαλουν απο την πριζα τελειως, να αρχισει να πεφτει μονη της η θερμοκρασια. Και μολις πας σπιτι ψαξε για λυση να μη παγωσουν τα ψαρια χωρις θερμανση τελειως. (εκτο κι αν καθεσαι και βαζεις και βγαζεις εσυ την πριζα του θερμαντηρα παρακολουθωντας το θερμομετρο χαχαχαχα) Ή βαλε stc (ή eliwell που ειναι αμεσα διαθεσιμος Ελλαδα, αλλα ακριβος) στο θερμαντηρα, να τον αναβοσβηνει αυτος. Ή παρε αλλον θερμαντηρα (ετσι κι αλλιως θα παρεις ομως controller - οπως βλεπεις ειναι χρησιμος εως απολυτως αναγκαιος. Μπορει οικονομικα να μη συμφερει να παρεις θερμαντηρα). Εκτος κι αν ειναι στην εγγυηση ακομα και τον αντικαταστησεις. Αν σου πουν οτι θα στον αντικαταστησουν αλλα μπορει να υπαρξει καποια καθυστερηση, ζητα δανεικο ενα θερμαντηρα για αυτο το χρονικο διαστημα, απο εδω απο το φορουμ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Τελικα ο θερμαντηρας ηταν προβληματικος.Πηγα και μου τον αλλαξανε.Τωρα τι ζημια μου αφησε στα ψαρια και στα φυτα ενας Θεος ξερει.Ευτυχως δεν ειχα καμμια απωλεια ακομα.Τα σαλιγγαρια τα βρηκα ολα στο καπακι πανω και το νερο ειχε αφρους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 02-02-16 στις 16:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας! Το καπακι που θα βαλω τα ανεμιστηρακια ειναι 9,5 Χ 35 εκατοστα.Να βαλω δυο των 8 ή τρια μικροτερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
8αρια, τα πιο μικρα θα κάνουν πιο πολύ θόρυβο και λιγοτερη απόδοση
|
||||
|
||||
![]()
Με προβληματιζει το καπακι εκει που καθετε ακουμπαει δε μια προεξοχη 0,5 cm γυρω γυρω. Δηλαδη το καθαρο που μενει ειναι 8.5 Χ 34. Θα ειναι οριακα.Οταν λενε 8 ειναι 8 ακριβως? γιατι αν εχει και καποιο μικρο πλαισιο δεν χωραει
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα παω να μετρησω ενα σε λιγο και θα σου πω, αλλά και 7,5 να κανεις τη τρυπα δεν θα εχεις προβλημα
|
||||
|
||||
![]()
Με 7,5 τρυπα κατι γινεται. Αν χωρανε να βαλω 3 θα ειναι καλυτερα ετσι? Φτηνα ειναι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμαντηρας | Κυριακος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 05-10-15 23:59 |
θερμαντηρας... | boutas ski | Χρυσόψαρα | 34 | 20-04-13 21:48 |
Θερμαντηρας juwel | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 13-11-12 12:00 |
Θερμαντηρας | Αλεξανδρος Κοντος | Έλεγχος θερμοκρασίας | 4 | 18-11-07 22:36 |