|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ναι κομπλε ολα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου δημητρη!οπως σωστα σου εγραψε και ο lth1 το πως ακριβως το θες θα το δεις ο ιδιος κανοντας τις απαραιτητες δοκιμες,όπως και ποσα λιτρα θα σου κατεβασει στο σαμπ σε περιπτωση διακοπης.απο εκει και περα οσο αφορα τον ηχο του κατεβάσματος μπορεις να κανεις κατι απλο:πρεπει να βγαλεις την γωνια της υπερ/σης και να βαλεις ένα τ διπλασιας διαμετρου τουλάχιστον από την υπαρχων σωληνα που τρεχει στο σαμπ,απο την πανω μερια του τ θα βαλεις μια ταπα (δεν χρειαζεται κολλημα στο τ)και θα της ανοίξεις μια τρυπα μικρη για να περνει αερα.και από την άλλη μερια στην κατω δλδ θα συνδεσεις την υπαρχων σωληνα κατεβάσματος που εχεις και πανω σε αυτή θα βαλεις την βανα.εαν θες δες στην ενοτητα μου να καταλάβεις τι λεω
|
|
|||
|
|||
![]()
Φανταζομαι εννοεις αυτο??
Http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=685 Ειχα παρει Τ και το θυμηθηκα οτι δεν το εβαλα οταν τελειωσα ![]() Το κακο ειναι οτι πρεπει ειτε να αγορασω νεα ενωση (στο τζαμι) η να ανοιξω τρυπα στην γωνια που εχω βαλει (γιατι ειναι κολλημενο τωρα) ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- εχω και φωτο με την αγορα απο σταματιου ειναι πριν αν θες να δεις! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-02-16 στις 09:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις συμβουλες!
Η δουλεια εγινε απο την αρχη.... Περιμενω να στεγνωσει και αυριο θα γινει δοκιμη.... Αν ειναι αθορυβο σκεφτομαι μηπως φτιαξω ενα spraybar και δουλεψω την αντλια στο 100% οποτε γλυτωσω τον εξτρα κυκλοφορητη.... |
|
|||
|
|||
![]()
Η κατασκευή έγινε, και πραγματικά έχω πολύ ποιο ήσυχη λειτουργία!!!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάποιος που έχει εμπειρία με το κόλημα να με βοηθήσει με το παρακάτω. Επειδή εξάκολουθει να με τρώει τι γίνεται με τις κόντρες του juwel και κάνει την σχετική κοιλιά σκέφτηκα επειδή έχω τζάμια να προσθέσω τις παρακάτω κόντρες όπως φαίνονται στην φωτογραφία χωρίς να πειράξω τις πλαστικές του κατασκευαστή Πιστεύεται θα βοηθούσε κάτι τέτοιο ή θα κάνω μια τρύπα στο νερό? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή βυθού - προβληματισμοί | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 14-10-12 21:26 |
Προβληματισμοί.... | Immortal | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 08-06-12 14:36 |
πολλοί θάνατοι στο ενυδρείο | mikrosaquaristas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 27-06-11 19:16 |
2η Γέννα και έντονοι προβληματισμοί | ioannis_79 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 03-06-11 21:55 |
Πολλοί αρσενικοί betta σε 1 ενυδρείο? | joker | Bettas | 7 | 25-09-05 17:33 |