|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αρχή έγινε αλά δυστυχώς τα σχέδια άλλαξαν και το χαλίκι δεν έφτασε,περιμένω 10 κιλά την επόμενη βδομάδα υπομονή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που έβαλες είναι απλό μαύρο χαλαζιακό χαλίκι ?? Οι πέτρες τι περίεργες .. διαφορετικές
![]() Θέλω να δώ τι θα κάνεις με τα φανταστικά φυτά σου ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είναι Europet Bernina Black 1-3mm από το aquariumshop οι πέτρες είναι από τον Ταύγετο,όσο για τα φυτά θα δούμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ασε τις πετρες που ενδεχόμενος θα ανεβαζουν σκληρότητες. Ωραιο το μαυρο υποστρωμα,βαλε ξυλο μεσα κ moss. Περα απο το στρώσιμο πρεπει να ωριμασει το ενυδρειο αρχικά. Οποτε ξεχνα για λιγο το διακοσμο,δωσε βαση στα φυτα,moss κ δημιουργία αλγης. Μετα απο δίμηνο θα βάλεις γαριδες. Κ αν εχεις υπομονη κ παει καλα,μπορεις να βαλεις κ γαρίδες σοβαρές.
|
|
|||
|
|||
![]()
οταν σου ερθει και το υπολοιπο υποστρωμα παρε τηλ.θα το στησουμε μαζι.....ξερεις..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το έβρασα και είναι σε δοχείο με νερό.τα φυτά η μος και εγώ περιμένουμε το χαλίκι για να συνεχίσουμε οι γαρίδες θα μπουν Απρίλιο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
είναι δώρο από το φίλο THEOFIL7 μαζί με μια πέτρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
γαριδάδικο | golf20 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 06-03-14 22:34 |
Νέο γαριδάδικο... 30 λιτρα κύβο; | Βασίλης Κ | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 17-08-13 19:46 |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |