|
|
||||
|
||||
![]()
Το 20λιτρο και με τοσα ψάρια δεν μπορει να μεινει ουτε μια μερα χωρις παρακολουθηση, αυτο το ενυδρείο ουτε για 1 ψάρι δεν κανει , κατι πρέπει να κανεις άμεσα
|
||||
|
||||
![]()
το έχω κάνα μήνα και δουλεύει,μόλις φτιάξω το μεγάλο θα βάλω εκεί τα ψαράκια
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να το κανεις γρήγορα γιατι ετσι οπως ειναι θα θες μερα παρα μερα αλλαγη.
Και πρέπει να αποφασισεις τα ειδη ψαριών, τα gyrinocheilus aymonieri (CAE) ειναι πειραχτήρια, διαολάκι, επίσης μη μπλεκεις ζωοτοκα με άλλα ψάρια
|
||||
|
||||
![]()
πράγματι είναι διαολακι αλλά δεν ενοχλεί τους άλλους,αλλαγές νερού κάνω από οικιακό φίλτρο νερού (OLYMPUS)κάθε 5 μέρες
------------------------- σήμερα έφτιαξα και την λάμπα που έχει το ενυδρείο (είχε κομμένα τα καλώδια) η λάμπα που έχει γράφει T10 18W 600mm 24'' είναι καλή για φυτεμένο ενυδρείο ή πρέπει να βρω κάτι άλλο;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 31-01-16 στις 10:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
συνέχεια στησίματος του ενυδρείου,υπόστρωμα και άμμος
![]() ![]() ![]() από αύριο λογικά θα πάρω και το έπιπλο για να αρχίσω να το στήνω |
|
||||
|
||||
![]()
μια βοήθεια,έβαλα το υπόστρωμα και από πάνω το χώμα και προσθεσα το νερό αλλά έχει γίνει εντελώς βουρκόνερο είναι φυσιολογικό αυτό ή έκανα κάποια πατάτα ;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
αγόρασα ένα κούτσουρο από petshop για το ενυδρείο αν το πλύνω με βραστό νερό θα είναι ασφαλές για να το βάλω ;;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πόσα shubunkin σε 120lit.;;; | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Χρυσόψαρα | 3 | 30-01-08 13:41 |