|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παλι καλα που υπαρχει και η 'πατεντα΄ με το ρικουεστ
αλλιως θα μας επιανε καταθλιψη. ![]() συναλλαγη της 7 παραγραφου....αλλα για ολες ![]() Για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα. ![]() Ποτε πιστευεται να επανελθει το ebay?Να δουμε ποιος θα πεσει μεσα στο τελος.Αρχιζω εγω και λεω μετα το Πασχα... ![]() ![]() ![]() Αισιοδοξος?
|
||||
|
||||
![]()
Παιζεις με τη φωτια Γιώργο, μη βαζεις τετοια στοιχήματα, γιατι μπορει να ανακοινωθει πως καταργουνται τα καπιταλ κοντρολ το Πασχα και να εφαμοστεί η ανακοινωση τα μεθεπόμενα Χριστουγεννα
|
||||
|
||||
![]()
Το περιεργο της υποθεσης ειναι πως με αφησε να μεταφερω χρηματα σε paypal αλλου χρηστη(μεσω paypal balance) στο εξωτερικο αλλα για να κανω αγορα απο ebay μονο με request
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το ebay. Προχτές παράγγειλα κάτι τεράστιες ρίζες και μια αποκριάτικη στολή της κόρης μου, χωρίς προβλήματα.
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα οτι θελει κανει..Αλλου επιτρεπει συναλλαγες κι αλλου οχι εγω αυτο εχω καταλαβει,τι να πεις..Προτιμοτερο θα ηταν να εβαζαν εναν περιορισμο στο ποσο που μπορει να ψωνισει ο καθενας απ τις χρεωστικες-πιστωτικες καρτες κι οχι στο ειδος της αγορας..
|
||||
|
||||
![]()
Στις 3 Ιανουαρίου έκανα παραγγελία μέσω ebay και καταχωρήθηκε κανονικά η παραγγελία.
Μετά από 2 μέρες, πήγα να ξανά κάνω παραγγελία αλλά δεν μου την έκανε. Δεν μπορώ να καταλάβω. Τι γίνεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Μην τρελαίνεστε. Το ebay αποτελείται από εμπόρους πωλητές.. Όσοι είναι εκτός Ευρώπης και έχουν ανοιχτή τη συναλλαγή τότε γίνεται δεκτή. Στους Ευρωπαίους τα πράγματα είναι πιο σφιχτά. Δοκιμάζεις κι αν την πάρει χαμπάρι βγάζει μήνυμα. Αν σου πει πως η συναλλαγή θα εξεταστεί, συνήθως την απορρίπτει σε 1-2 μέρες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|