|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε αγορασα τεστ απο το ebay , τα πήρε με καρτα , αγορασα αντλιες , led & stc, δεν με άφηνε και τα πήρα με money request, τεκλικά ότι είναι ηλεκρικό/ηλεκτρινικο δεν με άφησε. Ψώνισε η κόρη μου απο wish (καλυντικά και κλπ γυναικεία) την άφησε κανονικά. Τελικά πιστεύω πως εξαρτάται απο το είδος που θα προσπαθήσεις να αγοράσεις.
Ολα αυτά με paypal
|
||||
|
||||
![]()
Τακη ευχαριστω! Οντως μoυ τραβηξε λεφτα απο την καρτα πριν λιγο για παραγγελια ISTA MAX MIX.
|
|||
|
|||
![]()
...με σύνδεση πιστωτικής κάρτας, έχω κάνει αρκετές αγορές τις τελευταίες μέρες.
Στην συνέχεια την κάρτα την διαγράφω να μην υπάρχει μέσα στο σύστημα. Την έχω πατήσει παλιότερα (όχι μέσω PAYPAL) και ίσως να είμαι υπερβολικός, αλλά έτσι το κάνω. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
http://www.ebay.com/itm/261034131816...%3AMEBIDX%3AIT
τωρα το βλέπω πως έκλεισε, ξεπούλησε μάλλον ![]() NO3 της API με 11,5 Ευρω ------------------------- Πριν απο λίγο διάβασα αυτο 7. Μπορώ να χρησιμοποιώ την κάρτα πληρωμών μου για να κάνω αγορές στο εξωτερικό ή από το internet; ΝΑΙ, μετά την επιβολή περιορισμών στις αναλήψεις μετρητών και στις μεταφορές κεφαλαίων, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας για αγορές αγαθών και υπηρεσιών από το εξωτερικό ή από το internet [Πάντα μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα, και εντός του ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών] στις ακόλουθες περιπτώσεις: A. Για αγορές που πραγματοποιείτε σε φυσικά τερματικά (POS) όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό: * χωρίς περιορισμούς. Β. Για αγορές που πραγματοποιείτε μέσω ιnternet από ηλεκτρονικά καταστήματα που εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές καρτών σε λογαριασμό που τηρούν σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα: * χωρίς περιορισμούς. Γ. Για αγορές που πραγματοποιείτε μέσω internet από ηλεκτρονικά καταστήματα που εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές καρτών σε λογαριασμό που τηρούν σε τράπεζα του εξωτερικού: εξακολουθούν να μην επιτρέπονται οι ακόλουθες γενικές κατηγορίες συναλλαγών: 1. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό. 2. Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες. 3. Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού, τυχερά παιχνίδια και video games. 4. Αγορές σε κοσμηματοπωλεία. 5. Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό. 6. Προσωπικές υπηρεσίες (συνοδοί και ραντεβού). 7. Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. 8. Αγορές ειδών ένδυσης και υπόδησης. 9. Αγορές οικιακού εξοπλισμού. 10. Αγορές ηλεκτρονικών ειδών/εξοπλισμού. 11. Αγορές καλλυντικών. 12. Αγορές υπηρεσιών εστίασης. Oι συναλλαγές με κάρτες πληρωμών στις υπόλοιπες κατηγορίες επιτρέπονται κανονικά. Πηγή : http://www.newsbeast.gr/financial/ar...totikes-kartes
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 29-01-16 στις 14:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παλι καλα που υπαρχει και η 'πατεντα΄ με το ρικουεστ
αλλιως θα μας επιανε καταθλιψη. ![]() συναλλαγη της 7 παραγραφου....αλλα για ολες ![]() Για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα. ![]() Ποτε πιστευεται να επανελθει το ebay?Να δουμε ποιος θα πεσει μεσα στο τελος.Αρχιζω εγω και λεω μετα το Πασχα... ![]() ![]() ![]() Αισιοδοξος?
|
||||
|
||||
![]()
Παιζεις με τη φωτια Γιώργο, μη βαζεις τετοια στοιχήματα, γιατι μπορει να ανακοινωθει πως καταργουνται τα καπιταλ κοντρολ το Πασχα και να εφαμοστεί η ανακοινωση τα μεθεπόμενα Χριστουγεννα
|
||||
|
||||
![]()
Το περιεργο της υποθεσης ειναι πως με αφησε να μεταφερω χρηματα σε paypal αλλου χρηστη(μεσω paypal balance) στο εξωτερικο αλλα για να κανω αγορα απο ebay μονο με request
![]()
|
|