|
||||
|
||||
![]()
ΩΡΑΙΟς ΛΕΩΝ.......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα πανε μια χαρα, μπραβο σου!!!!! Αλλα εχεις κανει ενα μεγαλο κακο κι εσυ.......
εχουμε μπλεξει με τα ιδια ατομα... χαχαχχαχαχαχαχαχαχ
|
||||
|
||||
![]()
ΓΕΙΑ σου φιλε θαναση!ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε.....
![]() ααα εννοεις τα μεγαλα πνευματα και τις σκοτεινες δυναμεις εεεε??? ![]() ------------------------- θαναση ο ριακτορας αυτος ποσο παει που εχεις βαλει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 28-01-16 στις 14:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο ριακτορας δεν ξερω ακομη. περιμενω ενημερωση... απλα επιδη το σκιμμερ τους σκιζει... ειπα να δω ποσο παει σε ιδια μαρκα ο ριακτορας....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ποναει θα παω σε κατι πιο ανωνυμο γιατι οι μερες ειναι στριμογμενες....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στελνω μηνυμα.... για να μην χαλαμε το θεμα σου...
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 14:59 |
|
|||
|
|||
![]()
Αρχιζει να δινει πονο φιλε!
καψουρα οι υφαλοι! Αντε και αυτος ο ριακτορας και το φωτιστικο να γουσταρουμε λιγο ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδια!με την εμφανιση ολων των ειδων των αλγων στο βραχο
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 14:59 |
|
||||
|
||||
![]()
μια ωραια παρεουλα!καλημερα παιδια......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημεραααααα.....
Αλγες αναγκαιο κακο στο ξεκινημα... υπομονη...!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() χιχιχι....πλακα κανω θαναση ........ εχεις δικιο είναι το μονο που μπορω να κανω....ότι άλλο και να κανω εκτος από υπομονη θα εχουμε ..........."πολλους νεκρους με μια κηδεια" στο ενυδρειο........ ------------------------- Παράθεση:
![]() φημες λες να είναι?? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 29-01-16 στις 21:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε για να δούμε
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!
η κοραλινη εχει αρχισει και εξαπλώνεται πανω στο ν.βραχο,εχει αρχισει ηδη η ενωση των κηλιδων κοραλινης που είναι το επομενο σταδιο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:00 |
|
|||
|
|||
![]()
Εγινε ενυδρειο στο μπαμ!
Το νου σου τωρα! τα δυσκολα τωρα ερχονται! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- εκανα νεες μετρήσεις παιδια σημερα μετα από αλλαγη νερου και γενικο καθαρισμα ενυδρείου.εχουμε και λεμε λοιπον: αμμωνια 0 no2 0 no3 8 (από 4) φωσφορικα 0 kh 8.8 ca 390 mg 1380 αλατοτητα 1,026 θερμοκρασια 26Co Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 30-01-16 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειδες ειδες Νικο που ειναι σαδιστες!!! σου λενε βαλε αυτο κανε εκεινο παρε το αλλο... ποπο τουμπανο το εκανες και μετα πετανε και ενα "τωρα ερχονται τα δυσκολα" και ξενερωνεις!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ??? να του δοσω και ενα πενινταρικο να παει να ψωνισει μονοτου? χαχαχαχαχααχαχα
![]() ![]() ![]() ![]() υσ το ασβεστιο θελει λιγο ανευασμα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι αλητεςςς τι πραματα ειναι αυτα να τους μπαναρουνε!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- καλησπέρα παιδια!σημερα δεν εκανα τιποτα γιατι πριν από λιγο γυρισα από δουλεια. ![]() αυριο ευελπιστώ να ερθει το ανταλακτικο του ριακτορα και ετσι να προσπαθήσω να τον μονταρω.ακτροβατω πανω σε ένα τεντωμενο σχοινι,ειμαι οριακα πλεων,το χρειαζομαι αμεσα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 31-01-16 στις 21:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:01 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο φιλαρακι..παρα πολυ καλο...φτου φτου!!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια!εχω πολύ δρομο ακομα να διανυσω και εγω διαβαζοντας και μαθαινοντας αλλα και το ενυδρειο μεχρι να φτασουμε σε ένα επιπεδο,ακομα δεν είμαι ουτε στην αρχη......
------------------------- καλημερα στην μεγαλη μερα............ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 01-02-16 στις 10:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε που βρησκετε υο ανταλακτικο; τον χανουμε τον Νικο αμα δεν ερθει σμρ.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που δεν εχουμε βαλει το φωτιστικο.........
κουτσα στραβα θα την παλεψουν τα κοραλια...... φυσικα δεν εχουν χρωμα......αλλα μεχρι στιγμης αντεχουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χχαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να κανω ρε σακη το εχω ριξει στην πλακα με αυτά που εχω τραβηξει με τον ριακτορα..
------------------------- καλησπέρα παιδια!σημερα ειχα 2φορες ειχα τηλ.επικ. με τους αγγλους γιατι ελειπε ο τεο αλλα και τις δυο φορες μου ειπαν ότι θα με παρει ο τεο να μου πει που είναι το δεμα και δεν με πηρε ουτε μου εστειλαν μαιλ.κανονικα επρεπε σημερα το αργοτερο αυριο να είναι εδώ το ανταλακτικο.......εάν αυριο δεν ερθει θα τους παρω και θα τους αρχισω τα φωνηεντα.......... ------------------------- και του το ειπα του τεο από την προηγουμενη πεμπτη να ερθει το αργοτερο δευτερα γιατι θα εχω μεγαλο θεμα,ναι ναι ναι θα το εχεις σιγουρα ελεγε ο "κυπριος"..........τελικα στα διααρχι του με εγραψε... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 01-02-16 στις 19:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |