|
|
|||
|
|||
![]()
το οτι ειναι μαζι και τα θηλυκά..και δεν βγαίνουν..ετσι ζευγαρώνουν ?και ποσο σας διάρκεσε εσας?αντε να καταλαβω τωρα εκει που μπηκαν αν εχουν γεννησει...αντι να μπουν στισ ευκολες τρυπες πηγαν στις μοναδικες που δεν βλεπω..αν τις κουνησω λετε να υπαρχει θεμα?σορυ τωρα για ολλες αυτες τισ ερωτήσεις αλλα εχω ξετρελαθεί μαζι τους
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα αρσενικα πιανουν τις φωλιες τους και δε πολυβγαινουν εαν εχουν μπει σε φαση ζευαγρωματος και για οσο ειναι να σκασουν τα αυγα. Εγω εχω δυο αρσενικα και δυο θηλυκα (και πολλους γονους!). Εχω μεσα δυο σωληνες. Ο ενας ειναι μπροστα στο τζαμι και ο αλλος ειναι κρυμμενος στο πισω μερος του ενυδρειου. Τον αρσενικο που εχει πιασει την κρυμμενη φωλια τον βλεπω στη χαση και στη φεξη. Μην ανησυχεις. Απλα βαλε σωληνες μπροστα εαν θες να βλεπεις τι γινεται!
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν παρει καθολου τα πανω τους τα πιτσιρικια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι! Σκεφτεσαι να υιοθετησεις?
|
||||
|
||||
![]()
Απο εσενα θα το εκανα σιγουρα γιατι ξερω οτι θα τα εχεις κακομαθημενα οπως ακριβως μου αρεσουν χαχα αλλα με την συμπεριφορα μεχρι τωρα που βλεπω του αρσενικου μαλλον το λιγοτερο επικινδυνο...
βαλε καμμια φωτο η vid οποτε εχεις κεφια να βλεπουμε και τις αλλαγες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα τα μικρα τρωνε microworms. Mερικα εχουν ξεπεταχτει περισσοτερο οπως θα δειτε. Τα μικρα ειναι απο δυο διαφορετικες γεννες.
|
|||
|
|||
![]()
παιδια sos γρηγορα......μεσα σε δυο σωληνεσ ειναι 2 ψαρακια και εχουν πανω στα τοιχωματα γεματο αυγα με κατι τελιεσ τι να κανω..απαντηστε γρηγορα...ειναισ κοινωνικο ενυδρειο φυτμενεο....να τα βγαλω το σωλήνα να τον βαλω σε καμια αυτοσχεδια γεννηστρα μονο του χωρισ το ψαρι μεκαμια αντλια αερα...?ενυδρειο εχν ενα μικρο κυβο 20 λιτρα αλλα δε3νε χω ουτε θερμοστατη ουτε τιποτα εκει...πειτε μου το καλυτερο..και γρηγορα...ευχαριστω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | Άλλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |