|
|
|||
|
|||
![]()
Οι αλλες εταιριες αντι για ερευνα βαζουν παπαγαλακια να ανεβαζουν βιντεο, που ειναι και τζαμπα και παραπλανουν χαλαρα....στη θεση της seachem, αντι να πληρωνα για την ερευνα, θα ανεβαζα βιντεο με σφουγγαρι, χοντρο χαρτονι και σιποραξ για να γελασει και το πραρδαλο κατσικι !!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλο αυτό,
αλλά αν ενα υλικο το πληρωσες δεν το πετας, μια χαρα κάνει τη δουλεια του. Σε ενα μήνα όμως δεν θα καταλάβεις διαφορα. Πανω απο 3 μήνες και αυτό μόνο αν το ζορίσεις. Στη καθημερινότητα δεν θα το καταλαβεις ποτε. __________________σωστό !!!όχι πάντως δεν έχω σκοπό τα το πεταξω |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρακτικερ έχει την ψιλή την ελαφρόπετρα και μια χοντρή.
Αν δεν κάνω λάθος είναι κάπου 10-13 λιτρα. Έβαλα 3 σακια στο φιλτρο της λίμνης.... Να φανταστώ ότι είναι το ίδιο καλή με την ψιλή... Κ ότι κάνει την ίδια δουλειά ε????
|
||||
|
||||
![]()
Η ίδια είναι. Μια χαρά είναι Σταύρο για το φίλτρο της λίμνης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο μεγέθη στην λιμνούλα, πρώτα έχω την μεγάλη ελαφρόπετρα και μετά την πιο μικρή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι λίγο "θύμα" αγόρασα για τις λίμνες μου πανάκριβα φίλτρα και ο μπαμπάς μου έφτιαξε bog filter για την δικιά του με ελαφρόπετρα και άλλα υλικά το ίδιο αποτέλεσμα με μένα έχει ούτε 1/4 του κόστους .... τώρα στην καραντίνα μου εδώ και 4 μήνες έχω ελαφρόπετρα με ένα ψάρι 50 και βάλε εκατοστά και είδα απίστευτη φίλτρανση στο νερό σύμφωνα με τις μετρήσεις
![]() Αυτό που λέει και ο Σπύρος μια φορά σταθήκαμε τυχεροί απο ένα ελληνικό προϊόν ..... γιατί να τα σκάμε να αγοράζουμε την μάρκα που λέει και ο Τάκης ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζεολιθος ή ελαφροπετρα | Γιαννης186 | Γλυκό νερό - Γενικά | 52 | 05-09-15 13:27 |
και η επιστημονικη τεκμηριωση: Τα ζωα σκεφτονται και αισθανονται | Nick74 | Επί παντός επιστητού | 9 | 28-06-13 16:53 |
ελαφροπετρα και ph | ulisse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-03-13 17:09 |
Θελω μια επιστημονικη απαντηση και οχι εμπειρικη | kanakss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 39 | 04-02-13 14:53 |