|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου ελεγα αν πας για αγορα εξ.φιλτρου που στο συνιστω, να πας σε κατι μεγαλυτερο και εξισου οικονομικο οπως αυτο:http://www.igna.gr/index.php/eshop/f...-302-detail.Το εχω 9 μηνες τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης εντελως αθορυβο,πολυ καλη ροη, μπολικος χωρος για υλικα πιστευω ανετα υποστηριζει το ενυδρειο σου απο μονο του και δεν ξεφευγει στην τιμη
![]() Παρε κι αλλες γνωμες κι αποφασιζεις ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το είδα και αυτό και το έχω βρει και σε καλύτερη τιμή άλλα φοβάμαι μήπως είναι πολύ δυνατό και ακατάλληλο λόγω των 1000 l/h .Αν μπορείς να μου πεις γιατί δεν ξέρω και πολλά από εξωτερικά φίλτρα ρυθμίζει κάπως η ροή;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω τι να πω που το χω σε 60 λιτρο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε ενα μεγαλύτερο φιλτρο οπως σου λεει παραπάνω ο φιλος δεν θα το μετανιώσεις... εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα και με μια σπάτουλα μεταλικη για τζάμια θα εβγαζα το εσωτερικο ωστε να εχω ολη τη γυάλα για εκμετάλλευση και διάκοσμο... εμενα δεν μου αρεσει να φαίνεται αυτο το κουτι μεσα στο χώρο... αυτο θα το εκανα εγω βέβαια....
|
|||
|
|||
![]()
Πιστεύω πως όντως θα επιλέξω το εξωτερικό .Επειδή το ενυδρείο είναι σχετικά παλιό πριν το στήσω είχα προσπαθήσει να βγάλω το αντιαισθητικό φιλτροκούτι χωρίς να το ζορίσω και πολύ φοβούμενος μην κάνω ζημία στο τζάμι.Έτσι όπως είναι στημένο αν το ξαναπροσπαθήσω με σπάτουλα θα υπάρξει λες πρόβλημα να γεμίσει το ενυδρείο με σκουπίδια δλδ σιλικόνες και τέτοια ; (συγνώμη αν η ερώτηση μου είναι χαζή)
|
|
|||
|
|||
![]()
μην το σκέφτεσαι καν... αν μπορείς να το προσθέσεις θα κάνεις την ζωη σου πολυ ποιο εύκολη και των ψαριών σου πολύ καλύτερη...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη φιλτρου | Giorgos_89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 24-12-15 17:05 |
Επιλογη φιλτρου | Red crystal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 18-06-10 13:10 |
επιλογη φιλτρου | gogos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-04-08 10:04 |
ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 02-07-07 00:46 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-02-04 02:39 |