|
|
|||
|
|||
![]()
βιολογικο υλικο για το φιλτρο σου θα χριαστεις .Μπορεις να βαλεις απλη ελαφροπετρα απο πρακτικερ ή καποιο του εμποριου οπως siporax ,substart pro ,matrix κλπ
|
|
|||
|
|||
![]()
μη με βρισεις την ασχετη...ανοιξα το φιλτρο κ εχει σφουγγαρι στη μια θεσουλα,ανθρακα στην αλλη κ στην τριτη κατι που μοιαζει με αυτο το substart pro που λες αρα υποθετω πως εχει βιολογικο υλικο.ε?
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα θελεις σιγουρα κ αλλο.Τον ανθρακα θα τον βγαλεις και στη θεση του προσθεσε και αλλο βιολογικο υλικο . Ο ανθρακας δεν ειναι χρησιμος σε ενυδρειο υγιες,τον χρησιμοποιουμε μονο μετα απο θεραπειες .
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορω στη θεση του ανθρακα να βαλω το μπολι?
|
|
|||
|
|||
![]()
και βεβαια το μπολι ειναι βιολογικο υλικο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια αρα ειμαι σε σχετικα καλο δρομο.εκτος απο το αντιχλωριο θα χρειαστω κ βακτηρια ή με το μπολι θα ειμαι καλυμενη?επισης εχω μπερδευτει με το πως θα πρεπει να συνεχισω.πλενω οτι πλενεται,τα τοποθετω(βγαζω τον ανθρακα απο το φιλτρο).και μετα τι?βαζω νερο -αντιχλωριο κ κανω μετρησεις ωστε να προχωρησω στο μπολιασμα και να δω που κυμαινομαι?ή βαζω φυτα,γεμιζω με νερο-αντιχλωριο κ κανω μετρησεις ωστε να προχωρησω στο μπολιασμα και να δω που κυμαινομαι?ή καμια σχεση?
|
|
|||
|
|||
![]()
ΜΟΝΟ αντιχλωριο(ποιο εχεις?). Το μπολι φροντισε να ειναι απο υγιες ενυδρειο και δε θα εχεις κανενα θεμα .
1)Πλενεις τον εξοπλισμο και το ενυδρειο να φυγουν σκονες κλπ βαζεις το βυθο και φυτευεις φυτα 2)Γεμιζεις νερο 3)Βαζεις αναλογη ποσοτητα αντιχλωριο αναλογα ποιο εχεις 4)βαζεις θερμοστατη στους 26 βαθμους 5)βγαζεις τον ανθρακα απο το φιλτρο και το βαζεις να δουλεψει 6)Γνωμη μου το αφινεις να τρεξει καμια μερα και βαζεις μπολι ριχνεις λιγο τροφη να βγει αμμωνια και μετα απο μια μερα μετρα αμμωνια νιτροδη νιτρικα και αν εισε οκ βαζεις ψαρια και εισε οκ 7) μια μερα μετα ξανα μετρα να σιγουρευτεις Αυτα ακολουθω εγω σε καθε νεοστημενο ενυδρειο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουργια αρχη | Τσουπρακάκος παναγιώ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 31-03-15 02:01 |
Καινουργια αρχη | Savou | Bettas | 2 | 29-11-10 22:01 |