|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!καλυτερα ομως να ειχες βαλει πολυστρωματικη και πιο φθηνη και πιο ομορφη...
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι πιο φθηνη γιατι εδω δεν εχει και πρεπει να φερω οποτε συν τα μεταφορικα.αλλα η ομορφια εκει δεν με απασχολει.δεν το βλεπει κανενας.
|
|
|||
|
|||
![]()
την επαθα με το αυτοκολλητο για την πλατη
δεν ειναι μαυρο.ειναι σκουρο πρασινο και το βασικο αν μπορειτε να δειτε ξεφεγκιζει.οταν βαλω την πλατη δεν το βλεπεις να το αφησω ετσι δεν μπορω καμια ιδεα?η να το βαψω μαυρο και να τελειωνω.? |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε ενα κοντρα πλακε βρε Δημήτρη, και απο μέσα βάψε το μαύρο, και απο εξω ότι νομιζεις πως δένει καλύτερα με τον χώρο, ακομα και με το ονομα του ξενοδοχείου
|
|||
|
|||
![]()
αν δεισ στις πιο πανω φοτο εχω φτιαξει πλατη.απλα της εχω δωσει κενο για να περασω αναμεσα σωληνες κ οτι αλλο πρεπει.δεν μπορω να βαλω 2 πλατες.σκευτηκα λοιπον το αυτοκολλητο για να βαλω κ το λογκο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Δημήτρη δεν λέω για ξεχωριστή πλάτη, όπως κόλλησες το αυτοκόλλητο , να βάλεις επάνω στα τζάμι από την εξωτερική πλευρά ένα κομμάτι κόντρα πλακέ, σαν να έβαζες ένα χαρτόνι
|
|||
|
|||
![]()
αυτο σου λεω...αν βαλω το κοντρα πλακε δεν δειχνει το αυτοκολλητο.μαυριζει..μου ειπαν απο την εταιρια να το βαψω ασπρο απο πισω.αλλα δεν θελω ασπρο.θελω να ειναι μαυρο και στην μεση τα χρυσα γραμματα.αλλιως σκετο μαυρο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |