|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και καλως ορισες, αν χρειαστεις μπολι εχω να σου δωσω αρκετο καθως και ψαρια αν επιθυμεις, στειλε μου pm
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον εχουμε κ λεμε...πηρα το ενυδρειο(60λτ).πηρα θερμοστατη,θερμομετρο,αντιχλωριο,μου χαρισαν κατι τεστ δυστυχως οχι υγρα αλλα οσο πιο γρηγορα μπορω θα τα παρω κ αυτα κ ενα φιλτρο εσωτερικο ομως σερα στα 700λ/ωρα.τελος πηρα κ 10 λιτρα jbl madano.το επομενο βημα ειναι να καθαρισω/πλυνω/στησω.υπαρχει κατι αλλο που θα επρεπε να εχω κ δεν εχω?
|
|
|||
|
|||
![]()
βιολογικο υλικο για το φιλτρο σου θα χριαστεις .Μπορεις να βαλεις απλη ελαφροπετρα απο πρακτικερ ή καποιο του εμποριου οπως siporax ,substart pro ,matrix κλπ
|
|
|||
|
|||
![]()
μη με βρισεις την ασχετη...ανοιξα το φιλτρο κ εχει σφουγγαρι στη μια θεσουλα,ανθρακα στην αλλη κ στην τριτη κατι που μοιαζει με αυτο το substart pro που λες αρα υποθετω πως εχει βιολογικο υλικο.ε?
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα θελεις σιγουρα κ αλλο.Τον ανθρακα θα τον βγαλεις και στη θεση του προσθεσε και αλλο βιολογικο υλικο . Ο ανθρακας δεν ειναι χρησιμος σε ενυδρειο υγιες,τον χρησιμοποιουμε μονο μετα απο θεραπειες .
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορω στη θεση του ανθρακα να βαλω το μπολι?
|
|
|||
|
|||
![]()
και βεβαια το μπολι ειναι βιολογικο υλικο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουργια αρχη | Τσουπρακάκος παναγιώ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 31-03-15 02:01 |
Καινουργια αρχη | Savou | Bettas | 2 | 29-11-10 22:01 |