|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για τα σφουγγαρια δεν ξερω..δεν μπορω να υπολογισω.. Τελευταια φορα τα καθαρισα στον μηνα..και αυτο τυχαια... ------------------------- Και οπως υποσχεθηκα μερικες φωτο απο την ολη διεργασια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() επι το εργο.. ![]() Τα σκουπιδακια..(η ωρα 12 και κατι αν θυμαμαι καλα και το φαι ειχε πεσει μετα την αλλαγη νερου κατα τις 9..) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 26-01-16 στις 00:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λερώνονται πολύ, αυτο εξαρτάται βέβαια και απο το ταισμα, αλλα νομιζω πως ταιζεις έως παραταίζεις. Το δικο μου το προφίλτρο (το πρώτο χοντρο σφουγγάρι) θέλει οπωδήποτε κάθε εβδομάδα καθάρισμα και τα υπολοιπα σφουγγάρια τουλάχιστον καθε 2 εβδομάδες, αλλά εγω τα καθαρίζω σχεδον κάθε Σάββατο και το προφίλτρο μπορει και 2 φορες την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, μου ειναι πολύ ευκολο όμως να το βγαζω και να το πλέλω με ζεστο νερό στη βρυση.
Πολυ φοβαμαι πως τα σκουπιδια δεν φτανουν ευκολα στο σαμπ, και το πειραμα που ειπα μπορει να το δειξει ------------------------- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ειδαμε φως ![]() ![]() ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 26-01-16 στις 00:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε φυσιολογικα επιπεδα για το μεγεθος τους την ηλικια τους την θερμοκρασια τους κτλ κτλ... Και παλι ομως να ειναι να παραταιζω,με το εξωτερικο φιλτρο δεν ειχα τετοια θεματα...
|
||||
|
||||
![]()
Βρε συ, γιατι δεν έβαζες τα ανεμιστηράκια απο μέσα ; τοσο υψος εχεις , για να μη φαινονται
------------------------- Οντως έχει σκουπιδάκια ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 26-01-16 στις 00:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη , καντε το πειραμα να δειτε , αλλα αν υπαρχει και 2η αντλια μονιμα μεσα στο ενυδρειο ,το σαμπ χανει την χρησιμοτητα του...
Με την εννοια της ευκολιας ,το κρυψιμο του εξοπλισμου κλπ. Ισως τα υλικα να ειναι οκ .. Για μενα θελει καλυτερη κυκλοφορια μεσα στο ενυδρειο ωστε καποια απο τα σκουπιδακια να ανεβαινουν και να φευγουν απ την τρυπα... Πιστευω το σπρει μπαρ με κατω τρυπες να βοηθησει , εκει θα χρειαστει ομως και καλο φιλτραρισμα για τα ψιλα (βαμβακι,καλτσα κλπ) , αλλιως οτι κατεβει,θα ανεβει. Το ταισμα και ειδικα οι diy κατεψυγμενες ,παιζουν σοβαρο ρολο σε αυτο. Υ.Γ Λουκα πολυ ομορφο εγινε ,μπραβο! Σειρα εχει να φταξεις λιγο την διακοσμηση |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για το υδραυλικο συστημα και εγω πιστευω οτι θα καταλιξω σε μια απο τις 2 λυσεις..βεβαια στην πρωτη τα εχω ολα εδω απο υλικα...μπορει να το κανω αυριο επειτα απο μια αλλαγη νερου για 2η φορα μεσα στην εβδομαδα για να ριξω και τα νιτρικα μου μεχρι να μπει το φυτο και να κανω δουλεια με αυτα
|
||||
|
||||
![]()
Πάμε ενα ενα.
Τα ανεμιστηράκια και τώρα μπορεις να τα ξεβιδώσεις και να τα βιδώσεις απο μέσα, ετσι και τα ανεμιστηρακια δεν θα φαινονται αλλά ουτε και τα καλώδια, και οταν βιδώσεις απο πάνω το πλεγμα θα εισαι μια χαρα. Το βιντεο δεν παιζει, κάνε το δημόσιο. (The video is private) Γιάννη αυτο που ειπα με την αντλία δεν θα επηρεάσει το σαμπ, δεν θα του αλλάξουμε λειτουργεία, απο την υπερχείλιση θα τραβάει πάλι, απλά θα κόψουμε λίγη ορή στην υπερχειλιση να μη τραβάει μόνο απο την επιφάνεια αλλά να της στέλνουμε νερό και απο τα χαμηλα στρώματα. Το θέμα είναι πως αν αυτο λειτουργήσει θα χρειαστούμε μια κατασκευή και μια τροποιηση την υπερχειλιση χωρίς άλλη αντλία, και το κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 10 Ευρώ, αν δεν λειτουργήσει θα πάμε για κάτι άλλο. ΥΓ Αν σας πω αυτο που σκέφτομαι θα με βαράτε ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λούκα να σου πω μαρεσε πάρα πολύ.
απλό λυτό και πανέμορφο το θέαμα. Τώρα για τα υπόλοιπα έχεις τραβήξει πολύ δουλειά και φαίνεται. μπράβο φίλε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Και οπως ειχα υποσχεθει μια γνωριμια με τους μπομπιρες και τις κυριες... Ο 1ος Αρσενικος ![]() Ο 2ος (αν ειναι αρσενικος) ![]() Ο μογγολακος.. ![]() Η μαρικα.. ![]() ο τιγρης ![]() Ο ευτυχης ![]() Ο χρυσος ![]() Η κουμπαρα ![]() Η νυφη ![]() Ο ρινοκερος ![]() Ο Γυπας ![]() Η πριγκιπισσα ![]() Ο μικε ![]() Και τελος ενα ωραιο βιντεο που μολις εφτιαξα... Και επειδη το ενυδρειο εχει τελειωσει πρακτικως ανεξαρτητως μερικα "Μινι θεματακια"(επιλυσιμα παντα) Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω ξανα σε ανθρωπους που με βοηθησαν να επιτευξω αυτο εργο... Η βοηθεια απλετη και η εκτιμηση μου αμετρητη...
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 26-01-16 στις 01:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |