|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα, σκευτομαι ενα μονομαχο μαζι μ καποιο κοπαδοψαρο, περιπου 8 ατομα, με βλεπω προς καρδιναλιους, λογω συνθηκων νερου
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι πολλοι οι 8 καρδιναλιοι? εγω εχω ενα χαρεμι γκαπι και μου φαινονται οριακα (το δικο μου ειναι 35χ42χ40)
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομιζω. εχει να κανει και με τη φιτλρανση που εχεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω βασικα λογω διαστασεων του ενυδρειου το λεω και βασει του γεγονοτος οτι τα συγκεκριμενα ειναι υπερκινητικα... εγω σκεφτομαι για ember tetra παντως
|
|
|||
|
|||
![]()
ηρθε ο προβολεας. με την εξεταστικη εχει μεινει πισω η κατασκευη και ειναι κριμα...
θελω μια βοηθεια στο πως να τον κρεμασω. θα μπει πανω απο το ενυδρειο και κατω απο το ντουλαπι της κουζινας. Οπως καταλαβαινετε θα γινουν τρυπες. Ειναι αρκετα πιο βαρυ απο οτι το περιμενα, οποτε θα κανω 3 τρυπες για καλυτερη και πιο σιγουρη κατασκευη. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω εδω στην αθηνα μπλακ εν ντεκερ, παρα μονο ενα φτωχικο σφυρακι, κατσαβιδια και προκες. Για να κανω τις τρυπες σκευτικα να βαλω μεχρι ενα σημειο την προκα, να γινει δηλαδη μια υποδοχη, και μετα να την τραβηξω με την πενσα. Μετα με υπομονη θα μπουν οι βιδες και θα τις σπρωξω οσο μπορω με το κατσαβιδι. Σαν κοντρες για να κρατηθει ο προβολεας, γιατι το κεφαλι των βιδων οπως καταλαβαινετε δεν επαρκει, θα ψαξω στο σιδηροπωλειο καποιο μεταλικο υλικο που να εχει ειδη τις τρυπες για να το βαλω αναμεσα στην βαση του προβολεα και το κεφαλι της βιδας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατσαβιδι έχεις ;
|
|||
|
|||
![]()
ναι!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |