|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τώρα δεν ήθελε να βάλει φόντο, το αφήσαμε έτσι και θα δουμε. Θα δουμε πως θα πάει και απο άλγη γιατι ειναι σε μπαλκονοπορτα, πιστευω τα ramshorn να κανουν δουλειά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τυχερός ο φίλος σου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Τάκη πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
τα εντλερς Μαρεσουν πολύ ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτός ο φιλος είναι η αιτία του κακού που έμπλεξα με τα ενυδρεία, είναι αυτός που μου χάρισε το νούφαρο και μου είπε να βάλω και 1 χρυσόψαρο (και εγω έβαλα 10 ![]() ![]() Ηρθε το καλοκαίρι απο το σπίτι και είδε τα ενυδρεία, και του άρεσε πολύ αυτό με τα συννεφάκια, που είναι απλό αλλά καταπράσινο. Ετσι ξεκίνησε η επισκευή ενός αρχαίου ενυδρείου που είχε, επισκευάστηκε και το φίλτρο και αρχίσαμε όλο το project , και επιτέλους τελείωσε. Αυτο μπήκε στο χώρο του ιατρείου δίπλα απο την οδοντιατρική έδρα , εκεί που φοβούνται όλοι να κάτσουν ![]() ![]() Η γυναίκα μου μου λέει πως αναβω φωτιές ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο, και σε λίγο με τα φυτά πιο αναπτυγμένα ακόμα πιο ωραίο θα είναι
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο φίλου (ανακατασκευή:) ) | Christos86 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-06-14 18:48 |
Τα φώτα σας για νέο ενυδρείο φίλου | boutas ski | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 20-07-13 12:21 |
Ο νέος μου φίλος | agnos | Bettas | 7 | 28-03-10 15:06 |