|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα εχουν ερθει πυροσβεστικη.πυροτεχνουργοι αντιτρομοκρατικη....... εκαβ....... αστυνομια..... και θα πεταει και ζεπελιν απο πανω.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τον μπατμαν και τον σουπερμαν ξεχασες!!! χαχαχαχααχαχα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
leon ειναι σε επιφυλακη μαζι με τους fantastic four...
![]() ------------------------- πρωτη μερα στησιμο..............αυριο πρωι πρωι που είμαι και στα ντουζενια μου,τηλ με "γαλλικα στους αγγλους ..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 20-01-16 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!σημερα εχω παραλαβες
![]() ------------------------- τελικα δευτερα η τριτη καλως εχοντων των πραγματων ερχεται ο ριακτορας....με τα μπλιμπλικια του..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 22-01-16 στις 11:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο πάρα πολύ ωραία και μελετημένη δουλειά έχεις κάνει πολλά μπράβο !
Καλοριζικα τα κοράλλια σου εύχομαι να τα χαρείς και να σου πάνε σφερα ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ σε ευχαριστώ φιλαράκι να σε καλά !
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα παιδια!τελικα αυριο ερχεται ο ριακτορας.....
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε Νικο μπραβο και με ενα πονο!!!! χαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Με βάση το μέγεθος του παμε για κεσαρικη λέων.
|
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 14:58 |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι ομορφιές........
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οοοοοοο αντε γιατι μετα απο τοσες σελιδες μαστορεματα ξεχασαμε οτι εφτιαχνες ενυδρειο και νομιζαμε πως εχτιζες σπιτι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν ξερω απο θαλασσινα αλλα εχεις πολυ ωραια χρωματα Θα μου αρεσε νομιζω περισσοτερο αν ειχες χωρισει το βραχο σεδυ ογκους αντι για εναν (ξαναλεω μιλωντας οπτικα χωρις να εχω γνωσεις) |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Νικο οσο παει και ομορφενει!!! κανε ομος λιγο κρατη τωρα και αστο να τρεξει για λιγο χωρις πολλες αλλαγες (οχι νερου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε σαμιαν!περιμενω να ανοιξουν λιγο γιαυτο ειναι μακρινη η φωτο!
------------------------- Παράθεση:
σε αλλους βεβαια αρεσει καλυτερα ετσι....γουστα ειναι αυτα.....απλα ειχα απο την αρχη ενα πλανο και με αυτο πορευομαι......σε θεματα αισθητικης καλυτερα να ακους παντα την καρδια σου για να εχεις και το βαρος της ευθυνης.... ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() οπα εσυ δεν πας πουθενα.......σημερα εισαι παραμενων ειπαμε με μπατμαν,σουπερμαν,σπαιντερμαν,χαλκ κτλ .................................................. ........ερχεται ο ριακτορας ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 25-01-16 στις 10:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
![]()
η δημιουργιας κοραλινης στον ν βραχο είναι πλεων εμφανης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε φιλε αντε να γεμισει ολοκληρο, πολυ γρηγορα δεν αναπτυχθηκε!!!!???
Νικο θυμησε μου με τι φωτα το τρεχεις το ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το φωτιστικο ειναι το μαμα 4τ5χ54watt ------------------------- αντε λεων!για να τελειωνουμε να παρουμε και εμεις σειρα σιγα σιγα ![]() ------------------------- εν αναμονη του ριακτορα ![]() γ@%$ την αγγλια τους...... ![]() ------------------------- ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................... ..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 26-01-16 στις 15:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή τί "ματζουνια" ρίχνεις;;;
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου γιαννη!αστειευομαι φιλε.......κατι αμπουλες βακτηριων ριχνω μονο....
![]() ααααα γιαννη τον Δαλλα απο τα μεγαρα τον ξερεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν τον γνωρίζω.Ποιες αμπούλες ρίχνεις;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
bio-digest και Special blend
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικο πολυ ωραια εκατσαν τα κοραλλια!
![]() ![]() Αμαν αυτος ο ριακτορας σιριαλ εχει γινει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() απο σιριαλ εξελιχθηκε σε τραγωδια ------------------------- καλημερα παιδια!ο ριακτορας ηρθε εχθες αλλα ηταν σπασμενο ![]() ![]() ![]() το ξαναπακεταρισα και περιμενω να δω τι θα μου πουν>........ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 27-01-16 στις 09:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ελος ρε φιλε δεν σε θελει αυτος ο ριακτορας ρε γαμοτο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε ρε φιλε!δεν πειραζει ομως.............
οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις ![]() το θεμα ειναι να την παλεψουν τα κοραλια μεχρι να ξαναερθει ο αλλος η' το ανταλακτικο του εαν αλλαζει..... |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!σημερα μιλησα με τους αγγλους και μου ειπανε ότι θα μου στειλουν ανταλακτικο ολοκληρο το κομματι και θα ισχυει κανονικα η εγγυηση παρα το ανοιγμα από εμενα!σε οποιαδηποτε άλλη δυσλειτουργια θα μου τον αντικαταστησουν δωρεαν.το ανταλλακτικο θα σταλει αυριο με εξπρες(2μερες)ενώ εάν επεμεινα για αλλαγη θα ερχοταν σε 15 μερες οποτε δεν ειχα και άλλη επιλογή.....
|
|
||||
|
||||
![]()
παρε το ναταλακτικο και επισκευασε το χαλασμενο (αν μπορεις) να εχεις και καβατζα!!! αντε τυχερε σου εφεξε χαχαχαχαχαχα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |