|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαρακτηριστικά λαμπτήρα:
Ρεύμα τροφοδοσίας 112V Ισχύς σε Watt 39W Τύπος λαμπτήρα T5/Ντιμμαριζόμενος Ντουί λαμπτήρα G5 Διάρκεια Ζωής 20000 Απόδοση σε Lumen 1050 Διάμετρος 1.6 cm Μήκος 85 cm μαλλον θα παω σε αυτες |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στα φυτεμένα μου προτιμώ τις grolux της sylvania, δεν ξέρω όμως σε τι μήκος ψάχνεσαι.
Αφού θα βάλεις 3 επίσης μπορείς να βάλεις 2+1 και η μια να είναι στα 10000kelvin να σου δώσει και λίγο χρώμα στα ψάρια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα χαρακτηριστικα που εδωσα παραπανω είναι της λαμπας που λες ![]() θα το κοιτάξω αυτό που λες!!!εχεις καποια υποψην σου?? κατι άλλο!!!επειδή το μονο που ξερω από ηλεκτρολογικα είναι το να αναβω τον διακοπτη του φως! τι άλλο θα χρειαστω περα από τις λαμπες για να λειτουργησει το φωτιστικο? ξεχασα!το μηκος του ενυδρείου είναι 80cm |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() θα χρειαστεις σιγουρα μπαλαστ για να λειτουργησει, η θα παρεις ετοιμο.. με στεγανα ακροφυσια...σαν και αυτο http://www.petsupermarket.gr/3146/%C...st-2x-39w.html η θα πας σε πατεντα με κατι τετοιο: http://www.zoolight.pl/product-eng-2...T5-2x39W-.html αποφασιζεις τι σε συμφερει και πραττεις αναλογως!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να και ενας φιλος από τα παλια!!
![]() καλα εισαι φιλαρακι μου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ασε με την μπουκαλα εχω θεμα.. που σ#@$#@$α θα βρουμε οικονομικη... ![]() ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποτυχια κατασκευης diy co2 | takis07 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 06-01-11 13:22 |
Αποριες και κατασκευη καπακι-φωτιστικο | polis2006 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 30-08-10 08:55 |
αρχη κατασκευης λιμνης-βοηθεια! | VaLia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 20-03-09 00:01 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 180Χ80Χ70-ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ | Μικρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 17-05-08 12:33 |
Βγαλσιμο κατασκευης για λαμπα | Boutiromagas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 08-06-07 23:36 |