|
|
||||
|
||||
![]()
παίδες τον αρσενικό και τις θυλικιες που τις είχα χωρίσει από τα μικρά πριν 2 μήνες και τα έβαλα στην 60 λίτρα δεξαμενή εχθές είδα ότι πάλι γενησαν αυγα.
μέσα έχω μια ρίζα πυκνή και lemna minor δεν θα τα ξαναχωρισω λέω να τα αφήσω στην τύχη τους. Ας αποφασίσει η φύση. Ούτε γκαμπυ να ήτανε.
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξη δεν κάνεις μια εκτροφή ???
![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 21-03-16 στις 23:25 |
|
||||
|
||||
![]()
λες να γίνω εκτροφεας betta ? yaxaxax
![]() μετά θα με στείλει η γυναίκα στο bankong να συνεχίσω το χόμπι ![]() ![]() το καινούριο ενυδρείο το πήρα. Μόλις το κολησω θα σας το παρουσιάσω θα είναι paludarium betta tank θα το κάνω να ξεφύγει λίγο αλλά πιστεύω να τα καταφέρω. και το είδος που θα βάλω εκπληξη ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ζηλεύωωωωω
![]() ![]() ![]() Τι εννοείς για το είδος έκπληξη ???
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 21-03-16 στις 23:25 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ξεκινήσω να το φτιάχνω μόλις βρω χρόνο.
το είδος μονομάχο εννοω. Αυτά που έχω θα μείνουν στο 75 λίτρο αυτό που θα κάνω θα είναι 110 λίτρα και θα βάλω άλλο είδος μονομάχων. θα τα δείτε όμως live xaxaxaxaaxax ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ααααα μάλιστα κυριέ μου , άντε με το καλό !!!
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
crowntail or halfmoon? | Efh | Bettas | 24 | 17-01-11 17:32 |
halfmoon betta | j.p. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 21-04-09 23:58 |