|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο καιρος δεν είναι ο καλύτερος, αστο και άλλο, κανα 2 ημέρες ακομα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Περναγα σημερα απο το πετσιτυ και λεω κατσε να μπω μεσα να δω τι ξυλα εχει. Οντως εχει κατι πολυ ωραιες ριζες, πανεμορφες. Βρηκα μια ωραια με 14 ευρουλακια. Σε συνδιασμο με κατι πετρες λαβας, που δε ξερω ακομα αν θα μπουν, νομιζω θα γινει ενα ωραιο hardscape. Επεισης αυτο που με απασχολει ειναι τι "χωμα" να βαλω. Ειναι λιγα τα λιτρα και σκευτομουν να κανω μια μινι εενδυση πανω σε αυτο το κομματι, φυσικα να μη ξεφευγουμε κιολας και πολυ. Αν και εχω ενα χαλικι, ελεγα να βαλω ενα χωμα με αρκετα μαρκοσυστατικα, για να εχω την ανεση να βαζω πιο πολλα και διαφορετικα φυτα που εχω κατα νου. Τονιζω οτι θελω να αποφυγω το dry-start. Ετσι, κοιταξα το manado της jbl. Ναι μεν καλο, αλλα διαβασα σε ξενα φορουμ οτι ειναι πολυ ελαφρυ και ειναι παρα πολυ δυσκολο να σου κρατησει τα φυτα κατω οταν τα φυτευεις. Οποτε ειμαι σε αναζητηση οπως καταλαβαινετε. Καμια προταση? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Χθες φυτεψα για 1η φορά σε ενα ενυδρείο φίλου που του έβαλα το stratum της Fluval
αυτό ![]() από πάνω μπηκε χαλικακι λάβας, σχετικα εύκολα φυτεψα, δεν είχα θεμα. Να ξέρεις όμως πως κατεβάζει το PH. Ειναι το 1ο γέμισμα βέβαια και ειμαστε στο στρωσιμο, απο τη Κυριακή μέχρι τη Τεταρτη το PH είχε κατέβει στο 7,2 και είχα βάλει λίγο παραπάνω απο το μισο σακι απο το stratum. Περιμένω να δω πως θα πάει, η Αρτεμις που έβαλε τα φυτα της πάνε με 1000
|
|||
|
|||
![]()
Τακη αυτο κοιταγα και εγω
Απο το πετσουπερ το πηρες; Σκευτομαι να βαλω καποιο μονομαχο μαζι με καρδιναλιους οποτε το ph δε θα με πειραζει. Αραγε με το 8αρι να ειμαι καλα; Θελω να κανω μια πλαγια να δωσω την αισθηση του βαθους. |
|
||||
|
||||
![]()
Στήνω ενα εντλεράδικο ενός φίλου , και τον έστειλα στο petsupermarket να πάρει εναν θερμαντήρα και ενα Prime, και αυτος παρα λίγο να σηκώσει όλο το μαγαζι
![]() ![]() Οι μονομάχοι και οι καρδινάλιοι θέλουν χαμηλό PH
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 22-01-16 στις 12:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα βάλεις μόνο απο αυτό, θα βάλεις και ψιλο χαλικι απο πάνω, παρε το 4κιλο και νομίζω πως θα εισαι οκ, ειναι και ελαφρυ αυτο ε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |