|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λαμπες 80cm δεν υπαρχουν?
οι πιο κοντινες σε αυτο το μηκος ειναι 74,2 χρωμα εχει να επιλεξω? |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.petsupermarket.gr/3210/πρ...42-mm-35w.html αυτή στην μεση και άλλες 2 από αυτές http://www.petsupermarket.gr/3198/πρ...42-mm-35w.html είναι καλες για φουλ φυτεμενο?
τα λιτρα ειπαμε 110! |
|
||||
|
||||
![]()
Την μεσαία γιατι μπλε ; Φοβάμαι πως θα γεμισεις αλγη, ειναι για θαλασσινο αυτή
|
||||
|
||||
![]()
Και εκτός από το γιατί μπλε, γιατί να δώσεις 50¤ για 3 λάμπες;
|
||||
|
||||
![]()
μπλε μ αρεσει το χρωμα,αν δεν κανει όμως δεν τίθεται κανενα θεμα τρωει ακυρο και βαζω άλλη μια από το άλλο λινκ που ανεβασα..αρκει να κανουν αυτό θελω να ξερω εγω!!
από τιμη μπορω να βρω φθηνοτερα?αν ναι που? αυτό που ηθελα να δειξω εγω είναι αν κανουν τα watt |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις άλλες λάμπες περίμενε άλλους που ξέρουν καλύτερα, προσωπικα δεν ασχοληθει καθόλου με λάμπες, βάζω led
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαρακτηριστικά λαμπτήρα:
Ρεύμα τροφοδοσίας 112V Ισχύς σε Watt 39W Τύπος λαμπτήρα T5/Ντιμμαριζόμενος Ντουί λαμπτήρα G5 Διάρκεια Ζωής 20000 Απόδοση σε Lumen 1050 Διάμετρος 1.6 cm Μήκος 85 cm μαλλον θα παω σε αυτες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποτυχια κατασκευης diy co2 | takis07 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 06-01-11 13:22 |
Αποριες και κατασκευη καπακι-φωτιστικο | polis2006 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 30-08-10 08:55 |
αρχη κατασκευης λιμνης-βοηθεια! | VaLia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 20-03-09 00:01 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 180Χ80Χ70-ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ | Μικρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 17-05-08 12:33 |
Βγαλσιμο κατασκευης για λαμπα | Boutiromagas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 08-06-07 23:36 |