|
|
||||
|
||||
![]()
Δε μπορω να δω απο το κινητό
![]() Και καλη χρονιά να εχετε!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονια Γιαννη! Τα δικα σου πως πανε?
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα!Μαμ φαι κακα και νανι απο σεξ τιποτα😛!!!
|
|||
|
|||
![]()
χερετε σε ολουσ ..πηρα ακι εγω απο το petcumulus μια 5 δα ψαρακια ..και φενονται ολλα μια χαρα..το θεμα ειναι οτι οταν ταισα δεν πηγαν να φανε φυλαρακι...το παιδι βεβαια μου ειπε οτι φυλαρακι τα ταιζει τα δικα του..τι να κανω?τα δικα σας τρωνε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε κανενα cd του Barry white αν δε πιασει και αυτο ελεος
![]() Περα απο την πλακα ουτε flaring? |
|
||||
|
||||
![]()
Χαααχαχ τους εβαζα Sante... Αλλα δεν!! Οι συμπεριφορες ειναι ιδανικες θα ελεγα αλλα κοκο τιποτα... Δε ξερω τι να πω απο αλλαγες παντα στην ωρα τους(μονο το τελευεταιο σκ λογω αρρωστιας και χιονια τετοια δε ζυγωσα για αλλαγη)
Ολα τα αλλα τα εχουν. Το μονο που ξανα λεω ισως φταιει ειναι το διοξείδιο που ειναι οριακα... Αρχιζουν να τελειώνουν και τα λιπασματα με βλεπω μολις μαλακωσει λιγο ο καιρος να αλλαξω λιγο τον διακοσμο ισως ελαττωσω λιγο λιπανεη διοξειδιο θα δω τι θα κανω ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | Άλλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |