|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω βάλει σε 2λιτρη 1 κιλό + 1κιλό, απλά πρόσεξε την θέση της ανεπίστροφης στο δεύτερο μπουκάλι!! Πήγε μια χαρά... |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε pagokofti ευχαριστω για την απαντηση!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι πάρε αυτή, την έχω αγοράσει κι εγώ για 2 D101 συστήματα και παίζει μια χαρά!!! Δεν είχα ποτέ μπουκάλα και μου κάνει πολύ περίεργο... Απλά επειδή δεν μπορώ να φανταστώ κάτι να αλλάζει στο άνοιξε κλείσε... Δηλαδή αν έχεις μισόκλειστη μια βρύση και κάνει διακοπή νερού η ΕΥΔΑΠ, όταν επαναφέρει το νερό, το ίδιο θα τρέξει η βρύση όπως και πριν... Και το CO2 δεν είναι νερό, να πω οτι θα πιάσει άλατα ή ξέρω 'γω κάτι να γίνει... Είναι αέριο... και έστω οτι με την όποια υγρασία από το μπουκάλι παράγεται H2CO3 και οξειδώνει την μικρομετρική... θα έπαιρνε αρκετό καιρό να γίνει... Τέλος πάντων... Δεν είναι σε καμία περίπτωση οτι δεν πιστεύω εσένα, ή τους ανθρώπους που αναφέρεις, απλά μου κάνει περίεργο προσπαθώντας να το εξηγήσω... Το μικρόβιο του Φυσικού ![]() ![]() ![]() Πάντως με την μικρομετρική του D101, το πάθαινα κι εγώ αυτό!! Αν και όταν άφηνα το αέριο για 1-2 λεπτά επανερχόταν στη ροή που είχε 16 ώρες πριν... Αλλά σε βάθος χρόνου, κάθε βδομάδα τουλάχιστον, έπρεπε να σφίγγω και λιγάκι, καθώς πέρναγε περισσότερο αέριο, μέχρι που δεν έσφιγγε άλλο και συνέχιζε να περνάει ανεμπόδιστο το CO2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πες ολα τελος ειμαι μαζι σου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Δώσε ενέργεια!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια επειδη λεω να το βαλω το συστηματακι μπροστα αυτες τις μερες τελικα πια διαταξη λετε να ακολουθησω γιατι εχουν ειπωθει πολλες γνωμες.
Επεισης διαθετω και ηλεκτρομαγνητικη λετε να την βαλω η οχι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Την δουλεύω πάνω από 1.5 χρόνο και πάει μια χαρά... Ηλεκτρομαγνητική αν θες βάλε την, αρκεί να μην έχεις μεγάλες μεταβολές στο ph σου... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 25-04-16 στις 20:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΟΠΟΣ ΨΥΞΗΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-05-13 14:50 |
υπαρχει τροπος? | ignatios1993 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 01-10-12 23:10 |
Help...Α.Ο και τροπος συνδεσης ! | Roussaks | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-09-10 19:53 |
υπαρχει τροπος? | agge | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 18-10-08 23:32 |